reklama

Veterníčky

Rosa21 , 10. 12. 2010 - 19:23

reklama

Ahojte šikulky ,mala by som otázku na skúsenejšie cukrárky ...ako najdlhšie dopredu môžem upiecť klasické veterníčky? Potrebujem ich na 23...ale mám dosť objednávok tak by som si ich chcela upiecť trochu skôr...ako dlho vydržia? Ďakujem :)

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ja som veterniky piekla vzdy cerstve 1den vopred maximalne, nie je dobre upiect si cesto dopredu lebo sa scvrkne a neda sa rozkrojit Kvietok Kvietok Kvietok

Kľudne si ich môžeš už upiecť ale treba ich uložiť do krabice a zabaliť potravinárskou fóliou.

angi1, Pi, 10. 12. 2010 - 20:56

Ahoj,po upečení je rozkroj a pak zabal do folie,druhý den by se doopravdy špatně krájely.Nedokážu odhadnout jak dlouho vydrží,asi bych je dělala max.3 dny dopředu,déle už bych se bála. Úsmev

kovka, So, 11. 12. 2010 - 00:37

ja viem, ze moja kolegyna ich dava do mraznicky a su vpohode... ja som to neskusala.

Monica, So, 11. 12. 2010 - 07:57

veterníky a venčeky pečiem úplne posledné, najlepšie sú čerstvé, ale ako píše angi1, keď sa nedá tak max. 3 dni dopredu Slnko Slnko Slnko

Veterniky su zakusky,ktore su najlepsie cerstve.Vela prace s nimi nieje,tak si to zadel tak,aby si ich piekla posledne.To je moja skusenost. Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama