reklama

Vajecny slahany krem - orechova verzia

ludkaa , 31. 07. 2012 - 22:51

reklama

Ahojte, chcem urobit vajecny krem slahany nad parou v orechovej verzii. Citala som, ze niektore ho robite. Prosim o radu, kedy v akom mnozstve /napr. na jedno vajce/ a v akej forme /len mlete, alebo oprazene...../ pridat do zakladneho kremu. dakujeeeeem


reklama


reklama

loana, St, 01. 08. 2012 - 10:24

tak ja robím tento varený krém: 6 vajec,30 dkg. kryštálový cukor,2 vanilkový cukor - toto všetko šľahať nad parou do zhustnutia . palmariny vyšľahať a potom pridať vychladnutý varený krém,vyšľahať na hladký krém a potom pridať len klasické mleté orechy podľa chuti

ja robím 0.5 litra mlieka 3.5 PL majzeny Gustin,1 žltko,20dg PR cukru a 1 vanilku toto uvarím nad parou a prišlahám k vymiešanému palmarinu z 2PL pr.cukru potom orechy pridám podla chuti tak nech sa darí KvietokKvietokSlnko

Zuna11, Pi, 03. 08. 2012 - 13:41

ja robim ako Loana - len do tej istej dávky 6 vajec a 30 dkg cukru, 2 vanilkače - ide 10 dkg mletych orechov 4-8 lyžic rumu, 2 maslá a 4 dkg kakaa.
táto verzia šlahaneho nad parou ide u nás najlepšie...

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama