Vaječná zmes deň dopredu
Pozrite si aj
jasne že môžeš
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne tak, ako to opisuješ, som to robila ja minulý týždeň, do vaječnej zmesi som dala polovicu masla, vyšľahala, nechala stuhnúť v chladničke, na druhý deň som túto zmes vybrala z chladničky, nechala povoliť a pridala druhú polovicu masla. Nech sa ti darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kočeny ďakujem pekne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A tú prvú polovicu masla dávate do už vychladenej vaječnej masy? Alebo počkáte, kým vychladne a až potom zašľaháte polovicu masla a dáte do chladničky? ĎAKUJEM
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja vyšľahanú zmes nechám pár minút vychladnúť, potom do nej pridám kúsok masla, premiešam a nechám za občasného premiešania vychladnúť úplne, až potom pridám zvyšok masla, tiež po kúskoch, masa sa nezrazí a krásne sa našľahá. Len minulý týždeň som tú druhú polovicu masla z časových dôvodov pridala na druhý deň.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte všetci potiaci sa pri tortách.Mám objednávku na tento víkend na svadobnú a narodeninovú tortu.Tá narodeninová bude plnená tiramisu ale svadobná je poschodová a keďže je takto horúco chcem sa spýtať či je možné večer pred plnením ušlahať vajcia nad parou,pridať klasika trochu masla,nechať vychladiť a dať do chladničky a na druhý deň pridať zbytok vyšlahaného masla.Robím len ráno a poobede sa mi veru pri šporáku v tom horku stáť nechce a aj by som si ušetrila čas keďže obe torty sú na sobotu.Ďakujem za Vaše názory