reklama

Vaječná zmes deň dopredu


reklama

Ahojte všetci potiaci sa pri tortách.Mám objednávku na tento víkend na svadobnú a narodeninovú tortu.Tá narodeninová bude plnená tiramisu ale svadobná je poschodová a keďže je takto horúco chcem sa spýtať či je možné večer pred plnením ušlahať vajcia nad parou,pridať klasika trochu masla,nechať vychladiť a dať do chladničky a na druhý deň pridať zbytok vyšlahaného masla.Robím len ráno a poobede sa mi veru pri šporáku v tom horku stáť nechce a aj by som si ušetrila čas keďže obe torty sú na sobotu.Ďakujem za Vaše názory

Pozrite si aj


reklama


reklama

presne tak, ako to opisuješ, som to robila ja minulý týždeň, do vaječnej zmesi som dala polovicu masla, vyšľahala, nechala stuhnúť v chladničke, na druhý deň som túto zmes vybrala z chladničky, nechala povoliť a pridala druhú polovicu masla. Nech sa ti darí.

A tú prvú polovicu masla dávate do už vychladenej vaječnej masy? Alebo počkáte, kým vychladne a až potom zašľaháte polovicu masla a dáte do chladničky? ĎAKUJEM Objímam

Ja vyšľahanú zmes nechám pár minút vychladnúť, potom do nej pridám kúsok masla, premiešam a nechám za občasného premiešania vychladnúť úplne, až potom pridám zvyšok masla, tiež po kúskoch, masa sa nezrazí a krásne sa našľahá. Len minulý týždeň som tú druhú polovicu masla z časových dôvodov pridala na druhý deň.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama