reklama

Vajcovy krem zas a znova

jenika , 27. 04. 2012 - 12:50

reklama

Prosim vas dievčata robila som vajcovy krem v mikrovlnke včera a dnes sa pozeram že navrchu je len akasy pena a naspodu tekuta zme čo robiť?poradte prosim ak viete,prispevky som si pozrela ,ale toto som nenašla,dakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

gutka, Pi, 27. 04. 2012 - 13:24

ja som ho tiez vcera robila.Premiesala som ho, pridala vyslahane maslo a bol super. Mrkám

jenika, Pi, 27. 04. 2012 - 13:42

Ja som ho skusila premiešať ešte raz nad parou pridala trocha cukru a zatial vyzera faj ,tak som zvedava či taky ostane aj ked vychladne

jana19, Pi, 27. 04. 2012 - 14:33

S tým netreba naozaj nič robíť. premiešať, zašľahať maslo a on sa pekne spojí.

jaja19, Pi, 27. 04. 2012 - 16:20

ako dlho si ho v mikrovlnke robila? mne tak ostáva pokiaľ nie je úplne ako pudingová konzistencia, ako sa píše v recepte. keď tam pridám maslo ostane vždy krásne tuhý aj niekoľko dní.

baby toto pocujem prvy krat, ze v mikrovlnke....nemate nejaky link na recept, ci postup? dakujem
Zlomené srdce

jenika, Pi, 27. 04. 2012 - 19:58

Jaja 19 ,robila som ho kym mi nešiel hore z misky ako ked variš mlieko ,preto som myslela že musi mať dosť Hambím sa ale neviem či to bolo tym že postal z večera do rána a tak pustil šťavu alebo čo,ale už je dobre dala som ho ešte raz nad paru pošlahala a držal už je aj v tortičke

jaja19, So, 28. 04. 2012 - 16:40

no super si to zvládla. Mrkám si šikulka. no mne keď začne vyliezať z misky, tak mu skrátim pobyt v mikrovlnke z 30 na 20 sekúnd a dorábam pokiaľ nie je podľa mojich predstáv. a ja som ho zatiaľ ešte pri chladnutí nepremiešavala, tiež ho len spravím a nechám bokom do vychladnutia. OÚsmev

Vajcový varený nad parou(v mikrovlnke) treba miešať pri chladnutí. Potom to neurobí. Keď ho necháš voľne bez pohybu chladnúť (napr. cez noc) tak sa spustí. Ako ho uvarím, šupnem hrniec do studenej vody a premiešavam, prípadne prešľahám vždy keď idem okolo. Urobí to aj keď je dostatočne uvarený.

jenika, So, 28. 04. 2012 - 21:28

Tak to bude asi ono,nabuduce skusim premiešavať,dakujem vedela som že nesklamete Bozkávam Bozkávam Bozkávam

Kazuso, Št, 24. 05. 2012 - 19:05

Naučila som sa od babky: Vajíčka a kryštálový cukor hodím do kastróla s hrubým dnom, postavím na najmenší plameň a miešam metličkou, nešľahám. Najprv je masa riedka ako voda, potom zhustne ako puding. Odstavím skôr ako začne púšťať bubliny a nechám vychladnúť. Poprípade ešte v horúcom rozpustím čokoládu, prípadne primiešam kakao, rum, puding, proste podľa ľubovôle. Vyšľahám maslo a prišľahávam vajcovú kašu.

Miika, So, 16. 06. 2012 - 00:39

Dievcata, robila som ten krem v mikrovlnke z 2 vajec, aky dlhy cas to mam mat v mikrovlnke celkom ? Lebo sa mi to pekne nafukovalo, ale asi v 3.minute sa mi z toho urobila prazenica. Nastavila som to povodne na 6 minut a kazdych 30s som to vypinala a miesala. Je dolezite ze to rastie, vtedy to zamiesam a odstavim? lebo malo to celkom fajn konzistenciu uz pomaly po 1.30min a ja som to tam davala znova a znova a mala som prazenicu, proste som sa drzala toho ze to ma byt tych 5-6minut, ale to je postup pri 5-6 vajciach... Skusali ste to s kremom z 2 vajec v mikrovlnke?

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama