reklama

Srdce z lásky

Pridal/a Bohus_L dňa 30. 05. 2008 - 09:21

Čokoládová torta potiahnutá MMF.

Srdce z lásky, torta, Bohus_L, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

KatkaRF, Pi, 30. 05. 2008 - 09:49

Super! Slnko Áno Slnko
Bohus, tusim ty si úplne spokojny s MMF. Je to fakt take dobre?
Pocula som, ze hrozne sa to lepi na ruky a velmi rychlo tvrdne.
Mne sa to akosi nepozdava... (ale nemam to este vyskusane)

Bohus_L, Pi, 30. 05. 2008 - 10:42

som maximálne spokojný, lepí sa to len keď si málo podsypávaš a s tvrdnutím to nie je také zlé, na torte to neschne lebo je to zvlhčované od spodku krémom a zvyšky si hneď dávam do sáčku. keď si vyvaľkám placku tak ju len prikryjem igelitom a vôbec to neosychá.Chichocem sa Chichocem sa

Prekrááásna ako tvoje všetky tortičky.Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Áno Áno Áno Áno Čím si farbil marcipán ,že je taký pekný červený? Nie pre svoju lásku, ale robená z láskou.

Bohus_L, Pi, 30. 05. 2008 - 13:24

Monika farbu nedávam do marcipánu ani MMF ale rozrobím si ju v alkohole a štetcom ponatieram. Dosiahneš tak krásne sýte odtiene bez toho aby si minula množstvo farby.

JankaM, Pi, 30. 05. 2008 - 21:26

To môžem naozaj aj práškovú farbu rozrobiť v alkohole a ponatierať? A nebude tam ten alkohol cítiť? A nerozpustí mi to ani marcipán ani MMF? Aký alkohol používaš a aké asi množstvo? Budem veľmi rada, ak by si mi poradil. Lebo nikdy neviem namiešať takú farbu ako by som chcela, keď ju pridám do marcipánu.ďakujemKvietok

Bohus_L, So, 31. 05. 2008 - 07:05

Janka v alkohole rozrábam gelovky a pudrové farby(zlatá, strieborná). klasické práškové som neskúšal. Používam biely alkohol(najlepšie vodka). A ubezpečujem ťa, že ho tam necítiť, pretože ten sa vyparí.Natieram štetcom MMF je v pohode, ešte sa mi nestalo, že by sa mi začal topiť.

cecil, Pi, 30. 05. 2008 - 14:16

Krásna torta!!! MMF je super hmota, hlavne podľa tvojho receptu. Dobre sa s ním pracujeTlieskam Tlieskam Tlieskam

Zuzanka, Pi, 30. 05. 2008 - 18:07

jednoduché kolieska ak sú dobre rozmiestnené a výsledok fantastickýÁno Áno Áno

Aja, Pi, 30. 05. 2008 - 19:48

fantasticka torta ty si jednotka v praci s MMFTlieskam Tlieskam Áno Áno Tlieskam Tlieskam Áno Áno

Bohus_L, So, 31. 05. 2008 - 07:12

Mám osvedčené, že keď vo forme vymažeš a vysypeš múkou aj boky formy, tak ti stred korpusu nafúkne, ak vymažeš len spodok formy tak ti vyjde rovný korpus. tak teraz som boky namazal. upiekol som dva korpusy a tie som klasicky rozrezal a zlepil. Srdce som postavil na bok a nožom som ho ešte zaoblil. potiahol som ho MMf a dal do chladničky. Keď som ho vybral a kým som ho maľoval a robil bodky a bolo strašne teplo tak sa mi z boku začalo váľať, vyzeralo to celkom dobre tak som to nakoniec nechal tak. Ale pôvodne malo stáť na hrane.Chichocem sa Chichocem sa Váľam sa od smiechu po podlahe

mirocka, Pi, 30. 05. 2008 - 22:13

páni, neviem sa vynadivat na tu krasu, velmi pekne srdiecko

m_onika, So, 31. 05. 2008 - 13:06

mňáááám,to ja by som sa rada zahryzla do takej sladkej maškrtky.Prekrásne.Tlieskam


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama