reklama

trvanlivost falosneho parizskeho kremu


reklama

babenky, neskazi sa mi falosny p.k, ked ho mam uz hotovy aj s maslom od minuleho piatka a je od toho piatka aj v mrazaku a chcela by som ho pouzit zajtra do torty. Neviem ci si to mozem dovolit ci mi to neskazi celu tortu.Torta Torta Torta

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ja mam hocikedy krem tyzden v marznicke, hotovy naslahany aj s maslom ale ho z mraznicky vyberiem dne pred tym ako ho chem pouzit a dam ho do chladnicky dajme tomu vecer vyberiem aj z chladnicky a necham vonku a on sa pekne pomalicky prisposoby izbovej teplote.A je to O.K

ahaaa cize sa nejak nemusim bat, smotana tomu hadam neublizi ked je prevarena a podla toho co viem aj tak by bola od minuleho piatku cela torta v mraziaku, lebo ju chceli rozkrajat ked im tusim mama mala prist na oslavu a ked neprisla tak to budu mat za cerstva v sobotu .. Torta Torta Torta

zou, Št, 30. 09. 2010 - 15:18

je to v pohode, mne ked ostane parizak, tak ho davam do mrazaku. *Treba ho pomaly rozmrazit ako pise majjjka a potom preslahat, bude supeeeer....Áno Áno Áno Áno

no dnes som ho uz do torty dala a nic mu nebolo, dokonca bol este hustejsi ako za cerstva:O)))) skoro som tam metlicky nechala :O))) a dakujeeem Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama