trvanlivost falosneho parizskeho kremu
Pozrite si aj
Ja mam hocikedy krem tyzden v marznicke, hotovy naslahany aj s maslom ale ho z mraznicky vyberiem dne pred tym ako ho chem pouzit a dam ho do chladnicky dajme tomu vecer vyberiem aj z chladnicky a necham vonku a on sa pekne pomalicky prisposoby izbovej teplote.A je to O.K
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahaaa cize sa nejak nemusim bat, smotana tomu hadam neublizi ked je prevarena a podla toho co viem aj tak by bola od minuleho piatku cela torta v mraziaku, lebo ju chceli rozkrajat ked im tusim mama mala prist na oslavu a ked neprisla tak to budu mat za cerstva v sobotu ..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je to v pohode, mne ked ostane parizak, tak ho davam do mrazaku. *Treba ho pomaly rozmrazit ako pise majjjka a potom preslahat, bude supeeeer....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no dnes som ho uz do torty dala a nic mu nebolo, dokonca bol este hustejsi ako za cerstva:O)))) skoro som tam metlicky nechala :O))) a dakujeeem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
babenky, neskazi sa mi falosny p.k, ked ho mam uz hotovy aj s maslom od minuleho piatka a je od toho piatka aj v mrazaku a chcela by som ho pouzit zajtra do torty. Neviem ci si to mozem dovolit ci mi to neskazi celu tortu.
