reklama

Troška inšpirácie pre vás všetkých


reklama

Pozrite si aj


reklama


reklama

Sausen, Št, 14. 10. 2010 - 23:38

no ja zasnem nadherne dielka,chcem sa vsak opytat,ze ako je to mozne,ze to vedia tak super spravit,tak presne vyrezat nalepit a tak,ja akokolvek sa snazim ten marcipan meni tvar a nieje to take ako na tych fotkach aj keby som ako chcela,pripada mi to akoby ten marcipan bol sice plasticky,ale taky tvrdsi ci co..neviem,ci sa zrozumitelne vyjadrujem a je to vidiet aj na tortickach tu, niektore posobia extra profesionalne a niekore nie..ci je na to nejaky grif,figel,ci len ist do skoly a tam to vsetko naucia..?neviem.jasne,ze ucenie robi majstra,ale aj tak,mam pocit,ze niekde je pes zakopany a ja neviem kde Veľký úsmev nech sa dari a nech nase torty vyzeraju ako tie na obrazkoch Mrkám Kvietok

dadka1, Pi, 15. 10. 2010 - 08:50

napisem aj ja nieco k tomu ano je to pekne ale mne osobne sa nepacia moc take precackane torty..ale kazdy sme iny..jasne a kazdemu sa paci nieco ine..a este len aby chutili tak ako nase torty...pekny den sikulky.. Kvietok Kvietok Slnko

Tamik, Pi, 15. 10. 2010 - 09:07

Už to vidím ako strávim zas niekolko hodín nad prezeraním obrázkov

Sausen, Pi, 15. 10. 2010 - 09:18

uplne suhlasim s dadkou1,len ide o to ako je to urobene tie detaily,to ze je tam toho vela je fakt na niektorych tortickach Úsmev je to vsak vec vkusu a nazoru jasne kazdemu sa paci nieco ine Slnko

ludka.i, Pi, 15. 10. 2010 - 09:38

dakujem za linky Slnko .... už počujem drahého: to zase si prezeráš tie torty??? už to vypni konečne Veľký úsmev ále... ja nevypnem Vyplazený jazyk

tony, Pi, 15. 10. 2010 - 13:45

ludka, to pocuvam aj ja, on si mysli, ze nahanam nejakych chlapov po nete a ja zas cumim na torty Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama