
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vyzerá to úžasne,prezradíš recept? A ako to pečieš naraz alebo po jednom a ešte tá plnka, tiež vyzerá výborná, dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
recept je jednoduchy 12 bielkou vymiesam nad parou s jednym kilom krystaloveho cukru,ked trochu vychladne tak si kazdy jeden plat vytlacim s ozdobnym sackom na papier na pecenie,peciem to vo vyhriatej rure na180 stupnov,ked sa my uy nelepi na prst tak ju prikrijem papierom a susim ju pri teplote 100 stupnou. PRI POOTVORENEJ RURE DAM tam varesku, plnku si pripravim tiez nad parou, 12 zltkou a 40dkg praskoveho cukru,100g kakaa a 2 palmariny, palmariny pridavam ked to dam dolu z pary .potom uz len pockam pokial sa upecu platy vsetky a vychladnu postupne ich ukladane na seba plat plnka plat plnka a nakopniec len treba trochu fantazie. PRAJEM DOBRU CHUT!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pekná a vyzerá veľmi chutne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky