Sneh z bielkov šľahať nad parou?
Pozrite si aj
Ahoj,nepoznám tvoj recept,ale ked chces navrch bielu penu,tak más vyslahat nad parou a natriet na korpus,ale uz nepiect.Ked to pecies spolu s korpusom,tak to bude mat inu konzistenciu,nebude to pena
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nebude to náhodou sušený plát ako pri penovej torte ? - piškotový plát - krém -sušený bielkový plát - krém -piškotový plát?mne sa zdá,že to asi takto myslíš,ak nie vyskúšaj,takýto zákusok so sušeným bielkovým plátom je veľmi dobrý a ked sa farebne skombinuje,vyzerá veľmi elegantne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ale aj pri tom sušenom pláte musí sa šľaať nad parou,či nie?Inak znie to dobre.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčatá, to nie je piškótový korpus, ale hnetené cesto a pečú sa pláty ako napr.na medové rezy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mohla by si napisat ten recept,uz som velmi zvedavá,diky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak když dělám něco podle receptu, tak se ho držím a nehledám nějaké další alternativy.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, poraďte mi prosím, chcela by som upiecť citrónové a v pôvodnom recepte píše, že sneh medzi dva pláty, ale ja by som ho chcela dať na vrch. Neviem, či ho mám vyšľahať nad parou a natrieť ho na jeden plát šupnúť ho ešte do rúry alebo vyšľahať iba tak a upiecť spolu s vrchným plátom. Alebo stačilo by vyšľahať nad parou a vôbec ho nedávať do rúry? Neviem, či som sa vyjadrila zrozumiteľne.
Ak viete, poraďte, ďakujem.