reklama

Sneh z bielkov šľahať nad parou?

Palmi , 17. 12. 2010 - 11:56

reklama

Ahojte, poraďte mi prosím, chcela by som upiecť citrónové a v pôvodnom recepte píše, že sneh medzi dva pláty, ale ja by som ho chcela dať na vrch. Neviem, či ho mám vyšľahať nad parou a natrieť ho na jeden plát šupnúť ho ešte do rúry alebo vyšľahať iba tak a upiecť spolu s vrchným plátom. Alebo stačilo by vyšľahať nad parou a vôbec ho nedávať do rúry? Neviem, či som sa vyjadrila zrozumiteľne.
Ak viete, poraďte, ďakujem.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Kisko, Pi, 17. 12. 2010 - 12:16

Ahoj,nepoznám tvoj recept,ale ked chces navrch bielu penu,tak más vyslahat nad parou a natriet na korpus,ale uz nepiect.Ked to pecies spolu s korpusom,tak to bude mat inu konzistenciu,nebude to pena Zlomené srdce Zlomené srdce

nebude to náhodou sušený plát ako pri penovej torte ? - piškotový plát - krém -sušený bielkový plát - krém -piškotový plát?mne sa zdá,že to asi takto myslíš,ak nie vyskúšaj,takýto zákusok so sušeným bielkovým plátom je veľmi dobrý a ked sa farebne skombinuje,vyzerá veľmi elegantne. Torta

AnaP, Pi, 17. 12. 2010 - 13:40

Ale aj pri tom sušenom pláte musí sa šľaať nad parou,či nie?Inak znie to dobre.

Palmi, Pi, 17. 12. 2010 - 13:59

dievčatá, to nie je piškótový korpus, ale hnetené cesto a pečú sa pláty ako napr.na medové rezy

Kisko, So, 18. 12. 2010 - 11:20

Mohla by si napisat ten recept,uz som velmi zvedavá,diky Zlomené srdce Zlomené srdce

Tak když dělám něco podle receptu, tak se ho držím a nehledám nějaké další alternativy. Prekvapenie

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama