šľahačkovo-jogurtový krem
Pozrite si aj
reklama
reklama
...ja davam zelatinovy stuzovac,ale slahacka musi byt vyslahana na tuho..mala by byt..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
daj trošku do chladničky trošku,ale zhustne to neboj,až máš strach tak to tam zatiaľ nedávaj až ked to začne tuhnúť.Ja som tam raz pridala ešte želatínu,lebo som sa bála,potom to bolo ako trampolína,ešte že to bolo pre nás.Tak som sa poučila.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne sa klasická šlahačka zvykla zraziť,našla som v COOPE litrove balenie šlahačky,je ochutená krabica je tmavozelený obal od RAJO je tam napísané modrým CREME PATISSERIE na dezerty.Stojí myslím 2,39 a je perfektná krásne sa vyšlahá.Keď robím krém tak do jogurtou dám vanilkový cukor,šlahačku a želatinu a žiaden cukor navyše alebo dochutiť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
babenky-stuhlo to-je to pre nás, tak uvidime ake to budem v totičke
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
šikulky prosím poradte-práve som zarobila šľahačkovo jogurtovy krém a je to dost riedke.má to také byt a v chladničke to zhustne? alebo môžem lyžičkou zjest?
recept som mala 1x 250ml šľahačku vyslahat-je pravda že mne sa ju nikdy pekne nepodarí, tak bola len polohustá- a pridať 500ml smot.jogurtu a 1 želatínu rozpustenú ešte teplu do toho zamiešať...
viete poradit?