reklama

šľahačkovo-jogurtový krem

Itka , 15. 10. 2010 - 13:23

reklama

šikulky prosím poradte-práve som zarobila šľahačkovo jogurtovy krém a je to dost riedke.má to také byt a v chladničke to zhustne? alebo môžem lyžičkou zjest? Hambím sa recept som mala 1x 250ml šľahačku vyslahat-je pravda že mne sa ju nikdy pekne nepodarí, tak bola len polohustá- a pridať 500ml smot.jogurtu a 1 želatínu rozpustenú ešte teplu do toho zamiešať...
viete poradit? Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

sona7, Pi, 15. 10. 2010 - 14:03

...ja davam zelatinovy stuzovac,ale slahacka musi byt vyslahana na tuho..mala by byt..

daj trošku do chladničky trošku,ale zhustne to neboj,až máš strach tak to tam zatiaľ nedávaj až ked to začne tuhnúť.Ja som tam raz pridala ešte želatínu,lebo som sa bála,potom to bolo ako trampolína,ešte že to bolo pre nás.Tak som sa poučila. Chichocem sa

Tamik, Pi, 15. 10. 2010 - 17:08

Mne sa klasická šlahačka zvykla zraziť,našla som v COOPE litrove balenie šlahačky,je ochutená krabica je tmavozelený obal od RAJO je tam napísané modrým CREME PATISSERIE na dezerty.Stojí myslím 2,39 a je perfektná krásne sa vyšlahá.Keď robím krém tak do jogurtou dám vanilkový cukor,šlahačku a želatinu a žiaden cukor navyše alebo dochutiť.

Itka, Ne, 17. 10. 2010 - 07:36

babenky-stuhlo to-je to pre nás, tak uvidime ake to budem v totičkeÚsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama