reklama

Seknutý falošný parížsky :-(

ivanab , 17. 09. 2010 - 09:26

reklama

Dievčatá, prvý krát sa mi stalo, že sa mi zgrcol parižák Plačem
No nie tak celkom ale sekol sa....dá sa t ešte zachrániť? A môže ísť parižák aj pod MMF? Ďakujem za odpovede...Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

zuzia, Pi, 17. 09. 2010 - 09:30

aj mne sa to dneska stalo,ide ma slak trafit,neni uplne neskunuty ale taky divny no nie krasny kremovy,aj mna by to zaujimalo co s nim???ano pod mmf isto moze ja ho davam sice pod zelatinovu potahovku ale vzdy bol fajn netieklo to ani nic take:))

ivanab, Pi, 17. 09. 2010 - 10:07

no zuzia aj moj je taký divný, má malé biele bodky...to je asi seknutý však?
inak teraz mi svokra radila, mám skúsiť osobitne vymiešať maslo a po lyžiciach tam primiešavať tú seknutú masu (mixerom), no zdá sa mi že tam potom bude moc masla....čo povieš?
(inak ona tak často zachranuje seknutie krému)

Áno, presne tak. Aj ja som mala včera "deň BlbecVeľký úsmev " a zachraňovala som plnku presne takýmto spôsobom. Ono to stačí len trošičku masla rozšľahať a do toho postupne po troške zašľahávať tú zrazenú plnku.
Pekný deň...

anibas, Pi, 17. 09. 2010 - 10:27

ahoj - mne sa sekol včera pudingový, mal biele bodky, ani nahrievanie nepomohlo - teplota surovín bola rovnaká - namiesto mlieka som dávala komp. šťavu, žeby kyselina citronova z kompota ? Ale som ho radšej vyhodila. Smútok

skúste doň zmiešať troška oleja alebo teplú ceru mne to vždy pomôžeSlnko

zuzia, Pi, 17. 09. 2010 - 10:45

no ja som ho aj skusala nahriat, bol ok chvilku, potom sa zgrcol znova, minule som ho skusila rozslahat ponornym mixerom, ani to nepomohlo, tak skoncil v kosi tiez,
tiez by ma zaujimalo tak rovnaka teplota? dala som si aj maslo aj tu slahackovocokoladovu masu zo spajze do kuchyne vecer ze reku nech maju rano rovnaku teplotu a tiez sa mi to zgrclo,tak ja uz neviem, asi som dajaky hotentot alebo neviem Hambím sa Plačem Plačem Plačem a aky mate vy konkretny recept ten z 2 zltkami a 150g cery???a ptom maslo?

Ja tiež robím tento, len už nedávam tie žĺtka a dávam len 300g cukru, nie 350g. Zatiaľ žiadny problém som nemala.

erika43, Pi, 17. 09. 2010 - 16:00

Prihriať v mikrovlnke a premiešať mixérom.Ak je veľmi vláčny počkám,aby trocha stuhol.Na 1 šľahač.dávam 100g cery-ja som si recept trocha upravila,žltka dávam.Slnko

zuzia, Pi, 17. 09. 2010 - 16:05

oki tak to nabuduce vyskusam dva nove sposoby zachranenia,a v mikrovlnke ako dlho hrejete??Úsmev

erika43, Pi, 17. 09. 2010 - 16:11

Na 500W pár sekúnd,maslo a cera povolia a vymieša sa krásne dohladka.Slnko

zuzia, Pi, 17. 09. 2010 - 17:16

diky bo som toho uz vyhodila dost zakazdym,ked sa mi to akosi nepohodne:)Chichocem sa

ivanab, Pi, 17. 09. 2010 - 22:29

Mne to nakoniec dopadlo dobre Váľam sa od smiechu po podlahe vymešala som to s maslom, tak ako som to opisovala, a veľmi krásne sa mi vyšlahal....Áno odporúčam tento postup pri seknutí krémuÁno ...... a dievčatá-ďakujem!

Dievčata tak aj ja dnes -seknuta plnka-zohriala som ju,spojila sa ale je riedka,myslíte,že to ztuhne niekedy?

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama