
reklama
Rafaello hotové za polhodinku
Ingrediencie
4 | kusy | vanilková Delissa XXL |
170 | gramov | maslo |
2 | polievkové lyžice | práškový cukor |
1 | strúhaný kokos | |
1 | balík | mandle |
Postup
Delissy nastrúhame (pomelieme), vmiešame do masla s cukrom. Touto zmesou obalíme mandľu, guľky obalíme v strúhanom kokose a dáme vychladiť. Namiesto celých mandlí, môžme použiť aj plátkové, tie hneď vmiešať do zmesy a tvoriť guľky.
Doplňujúce poznámky
Tip pre čokoholikov: namiesto bielej Delissy, použijeme tmavú, do vnútra guľky vložíme višňu a obalíme v strúhanej čokoláde.
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
Ďalšie recepty
Biele špice
Bejč | Recept na biele špice
Biele špice
Lahodné biele špice, ktoré sú veľkou konkurenciou tým klasickým tmavým.
Karamelový veterník
Bejč | Karamelový veterník
Karamelový veterník
Ďalší z výborných zákuskov z odpaľovaného cesta. Venčeky s výborným pudingovo-vanilkovým krémom, karamelovou šľahačkou a čokoládovou polevou na vrchu.