Opitý Františkán

Popis

Kakaovo rumový zákusok.

Opitý Františkán - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

Cesto
25dekagramyhera
22dekagramypraskový cukor
6kusyvajcia
1⁄2polievková lyžicakakao
18dekagramyorechy
10dekagramypolohruba muka
1⁄2balíkprášok do pečiva
1.plnka
20dekagramyorechy
  2 hrste práškového cukru
1balíkvanilkový cukor
 trocharum - aby sa masa dala natrieť na cesto
2.plnka
3polievkové lyžicekakao
3kusyvajcia
10dekagramykryštálový cukor
25dekagramymaslo
Dokončenie
  ríbezľový lekvár
  čokoládová poleva

Inštrukcie

Postup:

Žltky, cukor a Heru vyšľaháme pridáme kakao, orechy múku zmiešanú s práškom do pečiva a nakoniec sneh z bielkov.

Po upečení a vychladnutí potrieme cesto ríbezľovým lekvárom.

1.plnka: zmiešame a natrieme na lekvár.

2.plnka: nad parou vyšľaháme vajíčka, cukor a kakao. Po vychladnutí vmiešame maslo a natrieme na orechovú plnku.

Zákusok bud polejeme čokoládovou polevou alebo alebo inak ozdobíme čokoládou.

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.