Kremeš Holandia

Popis

Krémeš trochu inak

Kremeš Holandia - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

Inštrukcie

Upečieme dva plechy lístk.cesta. Na jeden pred pečením natrieme žltok s mliekom, husto posypeme asi 250gr. sekaných orechov a kryštálovým  cukrom od oka. Dáme piecť. Orechový plát ešte teplý nakrájame na štvorce. Druhý vychladnutý potrieme čokoládou.

Ovocná plnka:
350gr lesná mrazená zmes ovocie dostat v Lidli, 2 zlaté klasy k tomu prilejeme asi 2dcl vody a dochutíme ,cukrom aj citronom, varíme do zhustnutia.

Žltkový krem.
3dcl mlieka, 2 vanilky, 20 gr kryšt. cukor, 1 zl klas, 2 pl hl muky, 2 žltky, všetko spolu uvaríme na hustý puding. Po uvarení som ešte do horúceho zašlahala vyšľahane dva bielky. Po vychladnutí spojíme s 250gr masla.

Šľahačka
500ml rastlinej šlahačky vyšľaháme

Postup.
Na cesto s čokoládou natrieme vychladenú ovocnú masu, na ňu pomocou zdobiaceho vrecka   nastriekame žltkový krém a opatrne ho rozotrieme.Na krém rozotrieme šľahačku a na ňu položíme nakrájané štvorce orechového korpusu.
Dáme schladiť.
 
Dobrú chuť vám želám, my sme už za extázou aj vám ju prajem. Úsmev

 

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

ÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykSrdceSrdceSrdceSrdce

TlieskamTlieskamTlieskammňam, vyskúšamVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.