
reklama
Sladká bomba :)
Ingrediencie
Penový plát: | ||
300 | gramov | kryštálový cukor |
6 | kusy | bielok |
Plnka: | ||
500 | millilitrov | smotana na šľahanie |
trocha | káva | |
trocha | vanilkový cukor | |
2 | polievkové lyžice | kakao |
2 | kusy | šľahačková smotana |
Postup
Penový plát:
Bielka s cukrom šľaháme nad parou, dáme na plech s papierom na pečenie a sušíme v rúre na 100 stupňoch hodinu (podľa rúry, môže byť aj menej stupňov).
Šľahačková plnka:
Šľahačku vyšľaháme so stužovačom, rozdelíme na 3 diely, jeden dochutíme kakom, druhý kávou, tretí vanilkou.
Snehový plát rozrežeme na tri časti a na každý dáme inak ochutenú šľahačku.
Dobrú chuť!
Doplňujúce obrázky

Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
vyzerá úúúúúúúúúúúúúúúžasne dobre

















