Torta z medových plátov v tvare srdca s ľahučkým krémom a nenápadným zdobením.
Ingrediencie
| 1 | kus | vajce |
| 100 | gramov | práškový cukor |
| 2 | polievkové lyžice | mlieko |
| 350 | gramov | hladká múka |
| 1 | polievková lyžica | med |
| 1 | čajová lyžička | sóda bikarbóna |
| 1 | polievková lyžica | maslo |
| 500 | millilitrov | šľahačková smotana |
| 2 | balíky | Smeta-fix |
| 250 | gramov | mascarpone |
| práškový cukor |
Postup
Cesto:
Vajce, mlieko, maslo, med nad parou miešame do zhustnutia. Pridáme múku, sódu a urobíme cesto. Cesto si urobíme do tvaru srdca 3x a zo zvyšku si môžeme urobiť malé medovníčky na ozdobu. Pečieme na 180 st. Cca 5min
Krém:
Smotanu, stužovače, mascarpone a práškový cukor podľa chuti spolu vyšľaháme.
Na vychladnuté pláty si dáme krém pomocou cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou. Prekryjeme druhým platom, postup opakujeme až do posledného plátu.
Na vrchný plát dáme krém a ľubovoľne ozdobíme podľa fantázie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte

Ďalšie recepty