
cookerka | Bounty cheesecake
Výborný kokosový cheesecake hotový za pár chvíľ s mascarpone, šľahačkou a salkom.
Ingrediencie
Sušienkový základ: | ||
130 | gramov | maslo |
270 | gramov | maslové sušienky |
Plnka: | ||
350 | millilitrov | Salko |
160 | millilitrov | smotana na šľahanie |
400 | gramov | mascarpone |
100 | gramov | kokos |
Poleva: | ||
160 | millilitrov | smotana na šľahanie |
180 | gramov | horká čokoláda |
Postup
Sušienky si pomelieme alebo rozdrvíme, zalejeme roztopeným maslom a poriadne premiešame. Zmes dáme na spodok formy a dobre utlačíme .Dáme na mrazničky asi na pol hodinu.
Smotanu na šľahanie vyšľaháme, prišľaháme Salko, mascarpone a nakoniec už len jemne vmiešame kokos. Zmes nanesieme na sušienkový základ a dáme do chladničky stuhnúť, najlepšie na noc, no minimálne pár hodín.
Smotanu na šľahanie zohrejeme, roztopíme v nej čokoládu a ešte vlažnú vylejeme na dobre zatuhnutý cheesecake. Necháme stuhnúť a dozdobíme kokosom.
Dobrú chuť!

cookerka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Pistáciový rez
katarinalucanova
Pistáciový rez
Výborný pistáciový zákusok, ktorý spája obľúbenú orechovú chuť pistácií s jemným krémom a nadýchaným piškótovým korpusom.
Linecké orechové rezy s citrónovou polevou
Martuška 123 | Linecké orechové rezy s citrónovou polevou
Linecké orechové rezy s citrónovou polevou
Krehké linecké orechové rezy spájajú voňavé orechy, svieži džem a citrónovú polevu do lahodného zákusku, ktorý vďaka tomu, že je bez krému, vydrží