reklama

Jahodovo-malinový cheesecake

Pridal/a Manu Sinoj dňa 22. 04. 2021 - 07:53 - Recepty Manu Sinoj
Jahodovo-malinový cheesecake, Recepty na koláče, Manu Sinoj

reklama

Fantastický ovocný cheesecake.

Ingrediencie
Sušienkový základ:
200 gramov maslové sušienky
70 gramov maslo
1⁄2 kus citrónová kôra
Krém:
500 gramov mascarpone
200 gramov jemný tvaroh
210 gramov biela čokoláda
3 kusy vajce
1 kus vanilka bourbon
40 gramov čerstvé maliny
40 gramov jahody
Poleva:
200 gramov biela čokoláda
70 millilitrov smotana na šľahanie
Postup

Sušienky pomelieme alebo dáme do sáčku a podrvíme valčekom, zmiešame z roztopeným maslom a nastrúhanou kôrou.

Na dno tortovej formy dáme papier na pečenie a sušienkový základ utlačíme na dno aj boky formy.

Všetky ingrediencie na plnku spolu zmiešame, vylejeme na na sušienkový základ a pečieme na 160 stupňov asi 45 minút.

Necháme vychladnúť.

Čokoládu nalámeme do smotany na šľahanie, zahrejeme kým sa neroztopí a vylejeme na upečený a vychladnutý cheesecake.

Torty od Manu

Doplňujúce obrázky
Jahodovo-malinový cheesecake, Recepty na koláče, Manu Sinoj, 1
Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút

Ďalšie recepty


reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama