Rada: aký krém?
Pozrite si aj
fuha, tak to bude ťažke.... asi by som ju "oblepila" punčovinou,lebo inak ti od nemaslovej plnky poťah mokol... ale neviem, zatial som sa s takou požiadavkou nestretla :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kľudne urob krém pribinák s ovocím a tortu daj do krabice. Krabicu s tortou vlož do väčšej krabice, v ktorej budú na dne PET fľaše so zmrznutou vodou, alebo vložky do autochladničky. Menšiu krabicu zalep a daj na ňu polystyrén, malo by to vydržať. Inak takéto "požiadavky" zbožňujem
Ostáva len veriť, že ju budú prepravovať klasickým autom, že nie je podmienkou preprava v kabriolete
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj ,ja som robila teraz už 3 torty s parížskou šľahačkou.Pod poťahovku som dala punčovinu.Cestovali do Nemecka 6 hodín v aute.Uložili ich do hrnca na zaváranie,obložili vložkami do autochladničky.Vydržala úplne v pohode.Nech sa darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj,tak jak píše NIELA,pařížskou šlehačku a pod ní višňový frutafil!Chuťově výborná kombinace!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem vám všetkým za radu a pomoc. Tiež som uvažovala o paríž. šľahačke, ale asi si zistím či majú auto s klímou alebo kabriolet
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ozaj tvaroh asi moc dobrý nápad neni, že???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte všetci.
Chcem vás poprosiť o radu.
Aký mám urobiť krém na poťahovanú tortu?
Podmienka zákazníčky je: torta musí vydržať augustovú cestu z Bánoviec do Rakúska a nesmiem na krém použiť maslo ani margarín.
Korpus bude čokoládový.
Vďaka za radu.