reklama

Rada: aký krém?


reklama

Ahojte všetci.
Chcem vás poprosiť o radu.
Aký mám urobiť krém na poťahovanú tortu?
Podmienka zákazníčky je: torta musí vydržať augustovú cestu z Bánoviec do Rakúska a nesmiem na krém použiť maslo ani margarín.
Korpus bude čokoládový.
Vďaka za radu. Bozkávam

Pozrite si aj


reklama


reklama

jojinka, Pi, 05. 07. 2013 - 23:32

fuha, tak to bude ťažke.... asi by som ju "oblepila" punčovinou,lebo inak ti od nemaslovej plnky poťah mokol... ale neviem, zatial som sa s takou požiadavkou nestretla :)

kľudne urob krém pribinák s ovocím a tortu daj do krabice. Krabicu s tortou vlož do väčšej krabice, v ktorej budú na dne PET fľaše so zmrznutou vodou, alebo vložky do autochladničky. Menšiu krabicu zalep a daj na ňu polystyrén, malo by to vydržať. Inak takéto "požiadavky" zbožňujem Prekvapenie Prekvapenie Prekvapenie Ostáva len veriť, že ju budú prepravovať klasickým autom, že nie je podmienkou preprava v kabriolete Veľký úsmev Veľký úsmev Veľký úsmev Veľký úsmev

NIELA, So, 06. 07. 2013 - 07:39

Ahoj ,ja som robila teraz už 3 torty s parížskou šľahačkou.Pod poťahovku som dala punčovinu.Cestovali do Nemecka 6 hodín v aute.Uložili ich do hrnca na zaváranie,obložili vložkami do autochladničky.Vydržala úplne v pohode.Nech sa darí.

Jara, So, 06. 07. 2013 - 09:37

Ahoj,tak jak píše NIELA,pařížskou šlehačku a pod ní višňový frutafil!Chuťově výborná kombinace!

Ďakujem vám všetkým za radu a pomoc. Tiež som uvažovala o paríž. šľahačke, ale asi si zistím či majú auto s klímou alebo kabriolet Vyplazený jazyk Pohoda Slnko Torta

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama