Punčový krém do torty
Pozrite si aj
ja som takúto tortu robila krstinovú - 2 poschodovú.... spodok bol nugát a banány a vrchné poschodie bola klasická punčová.... a nepremoklo to na poťahovku.... takže sa nemusíš báť..... to je aspoň moja skúsenosť.....
a už som robila aj svadobnú 2 poschodovú - celú punčovú..... nebola ani vystužená a dobre to držalo......
ale uvidíme čo poradia ostatné šikovné žienky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem, ja som punčovinu ešte ako tortu nerobila, tak mám z toho väčšie obavy ako sa vydarí.. tak poskúšam, čo mi vy kočky poradite!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ešte sa chcem spýtať či si robila klasický punčový ako rez alebo máš nejaký svoj receptík, ak Ťa môžem oň poprosiť, ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No tak ja si neviem predstaviť punčový krém, ešte som o ňom nepočula, ale rada sa poučím
...ja klasicky dávam punčovú tortu tak, ako keď robievam punčové rezy: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35740, len je toho viac vrstiev, aby bola torta vyššia...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem poskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robievam punčovú tortu presne tak ako rezy, len pomedzi korpusy navyše pridámˇtroška višňového krému, aby to nebol len taký veľký koláč, ale fakt ako torta, veľmi dobre to spolu ladí s tým punčom, všetci si to chvália....a nemusíš sa báť že ti punčovina presiakne na spodok....držím ti palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zaujmalo by ma ako robis ten visnovy krem. Dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
400 ml šťavy z višňového kompótu uvarím zo zlatým klasom, nechám vychladnúť. Vymiešam 250g masla a 160g práškového cukru a potom to postupne zmiešavam s tým vychladeným zlatým klasom. Plnka je fajnová, nie moc sladká, taká akurát. Takisto robím aj ostatné ovocné plnky, akurát keď je v tej príchuti puding, tak to robím s pudingom - čiže jahodovú šťavu s jahodovým pudingom a podobne... :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem, si zlatá!!! Isto odskúšam ďakujem!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Moc dakujem urcite skusim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj mňa zaujal ten višňový krém
isto by som vyskúšala..
ďakujem za radu!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ale to uz nieje puncova torta ked je tam krem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robievam puncovy krem velmi casto - uz sa nam klasicka puncova torta zunovala. Uvarim si zo Zlateho klasu husty krem ale do mlieka pridam rumovu a puncovu aromu. Urobim ho aj s cukrom aby som nemusela pridavat cukor do masla. Vyslaham maslo a vychladnuty krem po lyzickam donho zaslaham. Mozes pridat aj trochu rumu. Je vyborny jemny a vsetkym chuti. Nie je to klasicka puncova torta, ale inak sa nazvat neda. Zvysok urob tak ako robievas. Ak sa bojis, aby ti puncova torta nepromokla - daj ju na kartonovu podlozku obalenu potravinarskou foliou a potom umiestni na spodne poschodie. Nic ti nepromokne. U mna to funguje vzdy
. Nech sa podari.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
môžem Ťa poprosiť o receptík na ten punčový krémik? ďakujem!!!!
či pomer množstva zodpovedá klasickým maslovým krémom?
isto vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nakoniec som urobila klasickú punčovú, ale isto vyskúšam aj s tým krémikom niekedy.. A vydarila sa super!!! Vôbec nepremokla
http://tortyodmamy.sme.sk/narodeninove/50-tka-kvetova-s-detailami
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem všetkým za rady!!! Pomohli!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kočky potrebujem poradiť, nakoľko som takýto ešte nerobila. Zákaznička má požiadavku mať dvojposchodovú tortu. Spodok klasika piškotový plát a krém nugátový s banánom a druhé poschodie chce srdce a to punčové. Neviem si predstaviť ako urobiť punčovinu na poschodie torty, bojím sa, že mi to premokne na poťahovku na spodku, tak asi urobím len punčový krém. Ale potrebujem nejaký fajnučký receptík, poprípade radu, ako by som urobila punčovinu na poschodie. Ďakujem Vám krááááásne!!!!