Punčová
Pozrite si aj
Ja robím klasický biskvit, ako na iné torty, medzi to marhuľový džem a stred polievam cukrom rozvareným vo vode, tam pridaný citrón a rum. To všetko podľa chuti, aby to nebolo príliš sladké. Nech sa ti darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tento mám odskúšaný a vždy sa po nej zapráši. http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/puncova-podla-chiiqie jednoduchá, efektná a výborná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj ja polievam zmesou dobrého hustejšieho sirupu a rumu a nič nevarím, maximálne pridám červené farbivo, pláty spájam jahodovým džémom, zatiaľ si každý chválil
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som robila presne tú z tejto stránky-jaja19 hodila link,naozaj je veľmi dobrá a super vyzerá.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim tak ako JANAAB ale neriedim rumom ale dobry napad ja davam len cisty sirup a tortu si kazdy velmi chvali davam len aromu rumovu alebo len trosku rumu a vanilkovy cukor a tiez jahodovy lekvar
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem moc, akurát ten vnútorný korpus nebudem môcť stáčať keďže to bude hranaté.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veď to neva, ukladaj do štvorca aj tak vytvoríš zaujímavý efekt. to bude super.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som teraz robila podľa jednej starej kuchárskej knihy,ktorú má moja svokra ( tá kniha má možno aj 70 rokov ) a stredný plát som zalievala takouto zmesou: voda, trochu cukru to uvariť, do toho potom primiešať trochu džemu ( ja som dala marhuľový, iný som doma nemala a do obchodu sa mi nechcelo ísť ) a rum ... všetko podľa chuti a poviem vám, lepší punčový zákusok som nejedla - je taký svieži, trochu kyslastý, ale tak sa po ňom zaprášilo, že som sa ani nestihla otočiť a bolo po ňom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojky, ja vrchný a spodný korpus natriem ríbezlovým lekvárom a stredný korpus polievam týmto rozvarom: 3 dcl vody, 3 PL kryš. cukru a 1/2 pohárika ríbezlov. lekváru. Je to rýchlo hotové a veeelmi chutné.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a podľa cukrárok do toho rozvaru má ísť aj kyselina citrónová
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
máš pravdu, na tú som zabudla
aj tú som dala do rozvaru
Prípadne namiesto kys. citronovej šťava z citróna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte šikulky. Mám robiť punčovú tortu, prosím poraďte dobrý recept. Zaujíma ma aj to čím ju polievate aby bola šťavnatá. Mooooooooooooc ďakujem.