Puká obalový krém
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ťažko povedať, dôvodov môže byť viac. Ja by som tipovala, tortička je ťažká, korpusy tlačia a vytlačia krém do bokov a potom vonkajší krém praskne. Viem, že som asi jedna z mála, videla som, že mnohé cukrárky to nerobia, keď torty nepoťahujú, ale ja aj pod krémové torty dávam "pancier" z čokoládovej ganáže. Torta drží lepšie a ja som spokojnejšia, že pri prevoze sa nestane presne to, o čom píšete. :-)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja fakt netuším, tenka vrstva pukne, hrubá tiež :/ ale mne nepuknu pri prevoze, ale hned. Ja spravím tortu dám stuhnuť a ked ju vytiahnem z chladničky tak hned pukne niekde krém. Ako ked sa ohne podložka na ktorej je hned to pukne nerozumiem tomu. Aj ked je čokoládový pevný krém tiež proste každý okrem mascarpone krému pukne :( nechapem fakt
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte, prosím Vás velmi pekne o radu. Som samouk a každý jeden krém obalový či maslovo čokoládový, alebo bielkový s maslom tak vždy mi na torte puknu. Ked sa torta zachladí a vyberiem ju, vždyyy krem praskne bud okolo celej torty alebo na roznych kuskoch. Čim to je a prečo sa to robí? Čo robím zle prosím vas? dakujem za každu informaciu