Prvý krát torta na stojane
Pozrite si aj
Ahoj ja mam dva stojany jeden plastovy za 22 euro ten je trochu labilny a druhy kovovy za 109 euro ten je super
stabilny obidva su trojposchodove.pozri si stranku
www.cukrarskysvet.sk tam mas rozne stojany su tam aj tie moje.
ked ich poziciavam tak od zakaznikov ktorych nepoznam beriem
za stojan 40 euro kauciu.ten za 109 euro ma tri gulate podlozky na torty,ja som si dokupila este tri v tvare srdca takze to mozem menit ake prave potrebujem.skus este stranku
www.korunaplus.sk tam su o nieco lacnejsie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobry vecer skus nazriet na tuto stranku ci sa ti daky zapaci. http://www.webareal.sk/formy-na-pecenie/eshop/50-1-STOJANY-NA-TORTY
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zálohu za figúrky, stojany, podnosy pýtam plnú sumu, ktorú som za ne dala ja....nikdy nevieš, či ti to vrátia a preto ak by mi to náhodou "zabudli" vrátiť, v pohode si objednám nové za tie peniaze, čo mi nechali ako zálohu ...no a samozrejme, ak mi vrátia veci (celé), tak ja im vrátim peniažky, ktoré mi dali, zákazníci potom dávajú väčší pozor či už na stojan, figúrky atď. ak vedia, že za ne dali veľký peniaz na zálohu a snažia sa to čo najskôr vrátiť.
Najnovšie som uvažovala, že každému poviem, aby mi danú vec vrátil najneskôr do dvoch týždňov,potom mu záloha padne, pretože jeden pán má môj podnos už mesiac (môže ho používať na hocičo a mne ho potom vráti opotrebovaný napr. z chlebíčkov, grilovačky a pod.), takže silno zvažujem aj túto alternatívu vrátenia zapožičaných vecí na zálohu.
ďalšia dobrá vec pri prebratí plnej výšky zálohy je tá, že keď som mala rozpožičaných 7 podnosov (samozrejme, že si zapisujem, kto mi koľko dal na zálohu), tak som tých ľudí nemusela naháňať a prosiť o vrátenie, lebo každý si pre svoje peniaze príde
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte babenky.Tak už došlo aj na mňa.Volala mi pani,že chce tortu na stojane.Zatiaľ ešte neviem aký tvar ani koľko poschodovú.Ale aby som nevyzerala ako taký debil keď by sa ma niečo pýtala,tak potrebujem pár rád.Takže-Aký stojan je najlepší,aby nebol príliš labilný a dobre sa sním pracovalo,kúpim stojan už komplet,alebo je to lacnejšie na kusy alebo čo je lepšie?Neviem ani cenu takého stojanu.Keď ho požičiam koľko si mám účtovať za požičné,potom sa to aj zákaznikovi vráti?Tortu ste skladali priamo na mieste alebo ste ju mali už poskladanú v chladničke alebo ste skladali pred zákazníkom,keď si prišiel pre ňu?A hlavne,nechcem cenu koľko si mám pýtať ale aspoň pod akú cenu nemám ísť?Ďakujem veľmi pekne za vaše rady,je to moja prvá takáto torta a trochu sa toho aj bojím,lebo nemám s tým skúsenosti a ešte viacej sa bojím otázok,ktoré mi bude pani klásť,lebo príde osobne na konzultáciu.