prosím o radu!!!
Pozrite si aj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skus varený..3 dcl mlieko,3pl hladká muka, 1 vanilka,22 dk cukor bud kryštál rovno do varenia,alebo práškový do masla, uvariť na hustu kašu riadne miešať je hotová za 10 minuť,250 g maslo ...teraz som do toho hodila rozmixovať jeden banán a všetkým velmi chutil, robím aj orechovu ..trošku rumu a orechy podla chuti
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za radu len neviem či tu kašu čo vznikne mam nechat vychladnut.a nesteka ten krem ked nim zdobiš?drží tvar aj ked ho zafarbíš?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jasne že vychladnuť daj do studeného kupela a potom do chladničky aby bolo rýchlejšie ja som ho ešte nefarbila tak neviem ale netopil sa mi tak dufam že nie ked je dobre vychladený tak je uplne hustý ak ho necháš v teple...no je predsa len maslový musíš vyskúšať ja som s ním nemala problém ,ale torta nebola v teple tak neviem jáj ešte tu muku si rozrob v mlieku ako ked puding robíš aby bola riadne rozmiešaná... ja ho používam aj dnu do toriet aj na metrový na rozne rezy...ked dávam pod poťah pridám ešte trochu masla .. alebo skuš parížsky- šlahačka a čokoláda ,niekto používa rastlinnu šlahačku ale to som ja ešte neskúšala.. poskúšaj uvidíš každemu vyhovuje niečo iné ale mne sa toto osvedčilo
je to vlastne na štýl pudingových krémov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, skús si premenovať príspevok napr. na "krém na zdobenie". Potom si vpravo v "nových diskusných témach" klikni na "viac", choď na kategórie krémy a tam hľadaj, a až keď nenájdeš presne to, čo by si chcela, sa pýtaj. Receptov na krémy a dobrých rád je tu habadej. Ja teda neviem, či chceš biely krém alebo čokoládový, niekto zdobí maslovým, niekto radšej bielkovým šľahaným nad parou, niekomu vyhovuje šľahačka, alebo aj falošný parížsky... je to rôzne... ja krémom moc nezdobím, tak viac poradiť neviem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím tiež pudingový.Mala som taký istý problém,tak som ešte do horúceho primiešala asi 100g masla a horúci puding uzavrela do misky.Po vychladnutí nemá na vrchu ,,šupu,, a netvoria sa mi hrudky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a čim teda zdobíš?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
AHOJTE CHCEM PORADIT JA ZDOBIM TORTY K2 ALE CITAM ZE WI JE DOBRA POTAHOVA HMOTA ALE NEMAM S NOU SKUSENOSTI MOHOL BY MI NIEKTO PORADIT AKA JE TO HMOTA
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.tortyodmamy.sk/forums/kupovane-potahovacie-hmoty/white-icing Tu je o WI všetko.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem pojdem sa na to pozrie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no len neviem kde a ako si ju objednat tu hmotu wi da sa aj po kile alebo musim hned cely kýblik?aak tak kde sa mam obratit? dakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Obráť sa tuto, napravo - je tu x reklám obchodíkov.Ťukni a kukaj kde aká cena, kde aká váha.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vpravo dole sú odkazy na internetové obchodíky, popozeraj tam...
dá sa kúpiť po kile, ale aj 7kilové vedierko, sama podľa ceny musíš uvážiť...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
takyto krem alebo čotoje potrebujem urobiť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosim poradte mi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Marika, presne takýto určite neurobíš. Vieš Amerika. Iné maslo, iný práškový cukor a do toho mlieko. To je celé tajomstvo "úžasného" obabraného amerického "butter cremu"
Nič pre nás, pre nich zbaví.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
marikav. ak robis pudingovy krem treba uvareny puding ochladit aktívnym miesanim ja to robievam mixerom v chladnom vodnom kupeli aby sa neurobila supka na pudingu - chladenie mi trva cca 10 min a to ma nezabije potom ho rovno ked este nie je ani velmi studeny vymixujem s maslom a je super ... ale ak sa ti urobia mininke hrudocky v kreme treba ho kratko zahriat v mikrovlnke a potom znova vymixovat a hrudky nebudu ... pravdepodobne sa nedobre spoji puding a maslo ... popripade ked mas uz hotovy krem tak dom este vmixuj troska roztopeneho masla a potom daj znova zatuhnut - proste to potrebuje trochu zahriat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zdravím všetkych.Chcela by som vas poprosit o recept na nejaky dobry krem na zdobenie torty robievam pudingovy ale zvyčajne samio v nom robia hrudky a potom sa mi velmi zle zdoby torta.
