Problém s karamelovým krémom
Pozrite si aj
Už som to vyskúšala 4krát - dám do sáčku, zgrcne, vytlačím nazad do misky k ostatnému hladkému krému, vyšľahám, je krásny hladký...a zase dám do sáčku, zgrcne, vytlačím, vyšľahám, hladký.....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skus pridat este maslo alebo co davas aj mne sa to stalo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No neviem asi sa mu nechce byt v tych ulikoch
. Skus primiesat karamelovu pudingovu kasu. Mne to pomohlo, ked sa mi Salko s maslom zrazalo a je to este lepsie, take jemnejsie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No poviem vám...nervy v r... Tak som sa ja naštvala, vyhodila sáčok a napchala som to do toho vytláčatka z umelej hmoty...A tam je to OK vôbec sa nezgrcáva. Tak teraz neviem - krém nemá rád sáčok?(ten hrubý čo sme si kupovali v Jasnej na čokoládu) abo sáčok nemá rád krém? abo krém nemá rád mňa a chcel ma len vytočiť? hm
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Možno mu vadí teplo tvojej ruky, aj ja som raz mala taký problém, teraz používam termo-sáčok, ale robil mi to len tento karamelový krém a len raz, tak neviem... Ja stále robím salkový karamelový aj s pudingom, častejšie používam heru ako maslo, ale práve vtedy som mala maslo a stalo sa... Ja som vtedy pridala trochu pr. cukru a l žĺtko, potom to bolo OK.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mám krásny, hladký krém z uvareného salka a masla.Plním úliky.Dám si trochu do sáčka a behom 3 minút je zgrcnutý, hoci to čo je v miske je furt pekné, hladké.
Prečo?