reklama

Prečo sa mi tečie poťahovka?

Lulu86 , 04. 02. 2013 - 18:05

reklama

Potrebujem radu, som len cukrár amatér a stále sa len učím. Robila som svadobnú tortu, krém bol tvarohovo-pudingový, cesto bola obyčajná piškota. Natrela som plnku a keď bola dobre zatuhnutá začala som poťahovať. Kým som ju celkom dokončila, začal mi tiecť akoby sirup spod poťahovky. Dala som ju do chladničky do druhého dňa dúfajúc, že to bolo len z tepla, ale keď som na druhý deň otvorila chladničku, toho sirupu tam už bolo dosť. Poťahovka je Pasta Dama Top. Neviete prečo sa mi to stalo ? Ďakujem za každú odpoveď.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Asi to bude tym kremom... pod poťahovku treba dať maslo s cukrom, prípadne maslovo-pudingový

No ak si pod poťahovku natrela tvarohovo-pudingovú plnku, tak práve to spôsobilo jej topenie Mlčím ...Pod poťahovku treba krém s čo najväčším podielom masla a zvlášť pod PDT treba dávať veľký pozor - tam ja osobne pre každý prípad natieram len!!!maslo vyšľahané s cukrom, prípadne troškou rozmrveného korpusu Úsmev .

NIELA, Po, 04. 02. 2013 - 18:15

Akým krémom si natrela tortu pod poťahovku? Tvaroh asi nie je vhodný.Treba natrieť maslovým krémom,prípadne dať pod poťah punčovinu. Nech sa darí.

Lulu86, Po, 04. 02. 2013 - 18:20

Natrela som tou plnkou. Bolo v nej síce aj maslo, asi nestačilo. Ďakujem, polepším sa Váľam sa od smiechu po podlahe

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama