Prečo sa mi tečie poťahovka?
Pozrite si aj
Asi to bude tym kremom... pod poťahovku treba dať maslo s cukrom, prípadne maslovo-pudingový
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No ak si pod poťahovku natrela tvarohovo-pudingovú plnku, tak práve to spôsobilo jej topenie ...Pod poťahovku treba krém s čo najväčším podielom masla a zvlášť pod PDT treba dávať veľký pozor - tam ja osobne pre každý prípad natieram len!!!maslo vyšľahané s cukrom, prípadne troškou rozmrveného korpusu
.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem , dobre vedieť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Akým krémom si natrela tortu pod poťahovku? Tvaroh asi nie je vhodný.Treba natrieť maslovým krémom,prípadne dať pod poťah punčovinu. Nech sa darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Natrela som tou plnkou. Bolo v nej síce aj maslo, asi nestačilo. Ďakujem, polepším sa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Keď budeš mať čas, tuto pokukaj http://tortyodmamy.sme.sk/forums/kremy/aky-krem-pod-potahovku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Potrebujem radu, som len cukrár amatér a stále sa len učím. Robila som svadobnú tortu, krém bol tvarohovo-pudingový, cesto bola obyčajná piškota. Natrela som plnku a keď bola dobre zatuhnutá začala som poťahovať. Kým som ju celkom dokončila, začal mi tiecť akoby sirup spod poťahovky. Dala som ju do chladničky do druhého dňa dúfajúc, že to bolo len z tepla, ale keď som na druhý deň otvorila chladničku, toho sirupu tam už bolo dosť. Poťahovka je Pasta Dama Top. Neviete prečo sa mi to stalo ? Ďakujem za každú odpoveď.