1,8kg, poťah MMF, ozdoby WI

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ten je perfektnyyy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ď
a
k
u
j
e
m
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No Hanka ty si sa riadne vypracovala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Lýdia, snažím sa. Ale stále sa mám čo učiť.
d´akujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Supééééér
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna tortička
a tu je recept na Likérové špice.
cesto: ja som dala okrúhle piškotky.
Krém: 300gr pr.cukor,250gr cera,70gr vody,92gr sojový granulát /zomliet na jemnúčko a preosiat na múčku/600gr čokolády várovej/ja som dala figaro/60gr kakao. 250gr masla a 206gr hery/alebo iný tuk/ spolu 456gr tuku
Postup: voda ,cukor,soja sa dajú varit,/asi 5min od bodu varu varit aby to zhustlo/Uvarené vyliat do vandlíka kde už máme pripravenú čokoládu /já som si ju pedhriala trochu v mikrovlnke/ a kakao,šlaháme do vychladnutia.Pridáme Ceru rozpustenú prešlaháme, a spojíme s maslom a herov klasickým sposobom.Dúfam že sa ti podaria chce to len trochu cviku v tom tahaní toho tunela ale ide to musíš držať špičku kolmo rovno na piškotke a tahat pevne hore. dat stuhnut do mrazničky a plnit likérom/ja som dala salko a rum/Daj vediet ako si dopadla mnoho zdaru.
a ešte som zabudla ked budeš plnit likérom najskor si namoč spodok špicu do čokolády a tak pln nevytečie ti.a potom si daj čokoládu do úzkeho pohára a namáčaj celé spice.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
Isto sa pochválim, ked´ urobím.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky