reklama

Pravá belgická čokoláda Callebaut biela - aká je na na poťahovanie?

MirkaE , 22. 07. 2011 - 01:09

reklama

Prosím vás máte niekto skúsenosti konkrétne s touto hmotou ako sa s ňou robí. Je pri nej písané že je vhodná aj na poťahovanie a výrobu ozdôb. Máte s ňou niketo skúsenosti? Hlavne akej je konzistencie, je tam napísané: Pravá belgická čokoláda Callebaut biela s vyváženou mliečnou chuťou,s ideálnou viskozitou vhodná na výrobu ozdôb, praliniek, poťahovanie, vhodná na prípravu čokolády na pitie, .. Balenie 2,5kg /peniažky/.
Je to len klasická čokoláda čo sa roztopí?
Ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

trnko, Pi, 22. 07. 2011 - 07:14

MirkaE, mala som mliečnu 33,6% CALLBAUT je v malých peniažkoch a chuťovo u nás vedie. Robila som s nej pralinky.
Neudávaš kolko % má tvoja čoko. Snáď som trocha pomohla.

MirkaE, Pi, 22. 07. 2011 - 09:15

táto má 28,1%, ale to je klasická čokoláda to nie ja ako poťahovka hej?

trnko, Pi, 22. 07. 2011 - 11:08

áno je to velmi kvalitná čokoláda v peniažkoch, preto že má len 28.1 % je určená tiež na potahovanie, potahovku si musiš z nej sama vyrobit, podla mna je na potah draha. Vcera tu bol príspevok o bielej čoko-poleve, vraj je dobrá chutovo ako kinder zo stránky šikovna mama: volá sa NOBEL, pozor tiež je to čoko v peniažkoch na výroby polevy alebo potahovky a je cenovo výhodnejšia.

kubka, Pi, 22. 07. 2011 - 18:07

z Callebautu ju treba rozriediť...... najlepšie kakaovým maslom....

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama