Pravá belgická čokoláda Callebaut biela - aká je na na poťahovanie?
Pozrite si aj
MirkaE, mala som mliečnu 33,6% CALLBAUT je v malých peniažkoch a chuťovo u nás vedie. Robila som s nej pralinky.
Neudávaš kolko % má tvoja čoko. Snáď som trocha pomohla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
táto má 28,1%, ale to je klasická čokoláda to nie ja ako poťahovka hej?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
áno je to velmi kvalitná čokoláda v peniažkoch, preto že má len 28.1 % je určená tiež na potahovanie, potahovku si musiš z nej sama vyrobit, podla mna je na potah draha. Vcera tu bol príspevok o bielej čoko-poleve, vraj je dobrá chutovo ako kinder zo stránky šikovna mama: volá sa NOBEL, pozor tiež je to čoko v peniažkoch na výroby polevy alebo potahovky a je cenovo výhodnejšia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ok dakujem moc
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
z Callebautu ju treba rozriediť...... najlepšie kakaovým maslom....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Skusali ste aj BARIMU???Ma formu peniazkov, nieco podobne ako Callebaut aj kvalitou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a skúšali ste Aribu ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím vás máte niekto skúsenosti konkrétne s touto hmotou ako sa s ňou robí. Je pri nej písané že je vhodná aj na poťahovanie a výrobu ozdôb. Máte s ňou niketo skúsenosti? Hlavne akej je konzistencie, je tam napísané: Pravá belgická čokoláda Callebaut biela s vyváženou mliečnou chuťou,s ideálnou viskozitou vhodná na výrobu ozdôb, praliniek, poťahovanie, vhodná na prípravu čokolády na pitie, .. Balenie 2,5kg /peniažky/.
Je to len klasická čokoláda čo sa roztopí?
Ďakujem