Pomooooooooooooooc zdrcnutý kréééém
Pozrite si aj
reklama
reklama
podľa mňa si to prešľahala,už sa s tým asi nedá nič robiť.
ja už potom nič nešľahám,len opatrne primiešavam už ručne,ostatné prísady.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no maslový krém iba ohreješ a vyšľaháš, ale s týmto sa asi už fakt nič nedá, myslím
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Slahacku si preslahala uz sa s tym nedanic robit.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
záleží aj na šlahačke aku si použila.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem cicuše, no tak šlahačkou to nebolo určite ale želatinou, a podarilo sa mi to napravit vsetko som to nad parou uplne zohriala na riedko krasne sa hrcky rozpustili a uz mi to bolo aj jedno tak som to pekne naliala do formy na korpus a krasne to stuhlo takze je to ok :) o chvilku hodim fotos
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
čafte babenky a fešáci, práve robím moju prvú tortu ovocnú so šľahačkovým krémom a všetko sa mi to zdrclo a zhrudkovatelo take ako tvaroch. vyšlahala som šlahacku, a kedze chceli banananovy krem kupila som bananovych pribinackov a vymiesala som to s kyslou smotanou a vyslahanou slahackou a aby to zatuhlo dala som podla navodu dve zelatinove vrecka na 8 lyzic vody napucat potom trochu rozpustit na ohni, nevrelo mi to a potom ako je na vrecusku som pridala dve lyzice kremu k zelatine zmiesala a vyliala do zvysneho a zacala som to slahat nech sa spoji a drc a uz to bolo, čo teraaaaaaaaaaaaaaz?????