reklama

pomoooc s plnkou


reklama

ahojte ženičky,
chcem vás poprosiť o radu...v poslednej dobe sa mi často stáva, že vyšlahám plnku, krém je krásny..dám do koláča a po chvíli sa mi zrazí. neviete mi poradiť, že čo robím zle, ked to takto štrajkuje?
dakujeeem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ahoj, no mne sa stalo presne toto teraz s tortou, krem som davala karamelovy zo salka, bol uzasny, perfektny a ked som ho dala do torty, tak sa tam zrazil...a nikto mi nevedel povedat preco, hoci chutovo bol dobry...len to cloveka stve, ked to blbo vyzera...A mozem sa opytat, tiez si tam dala maslo, vsak? No, dufam, ze niekto poradi, lebo aj teraz idem radsej robit parizsky smotanovy, ako maslovy....

ja všade dávam smetol obyčajný, teda jeden druh, ktorý mám overený...a v poslednej dobe sa mi to takto..eeeejha

klara37, Po, 04. 10. 2010 - 23:06

Ahojte divcence!!!A nedali ste malo masla?Lebo ked date vela napr.kase alebo vyslahane nad parou vajicka z cukrom a date nepomer masla tak tedy sa lubi zgrcnut krem...tod moja skusenost ...prajem pekne kremiky a nie zgrcknute Vyplazený jazyk Chichocem sa Torta

no čisto teoreticky to nevylučujem, ďakujem, skúsim dať viac, uvidím, sama som zvedavá...
Áno Áno Áno Hambím sa

tami, Št, 07. 10. 2010 - 07:57

Ja dávam na jedno veľké maslo len 3 dcl puding alebo zlatý klas.

tak som skúšala dať viac masla a pomohlo, plnka sa udržala v normálnom stave.
ďakujem za radu, pomohlo :)
Kvietok Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama