pomoooc s plnkou
Pozrite si aj
Ahoj, no mne sa stalo presne toto teraz s tortou, krem som davala karamelovy zo salka, bol uzasny, perfektny a ked som ho dala do torty, tak sa tam zrazil...a nikto mi nevedel povedat preco, hoci chutovo bol dobry...len to cloveka stve, ked to blbo vyzera...A mozem sa opytat, tiez si tam dala maslo, vsak? No, dufam, ze niekto poradi, lebo aj teraz idem radsej robit parizsky smotanovy, ako maslovy....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja všade dávam smetol obyčajný, teda jeden druh, ktorý mám overený...a v poslednej dobe sa mi to takto..eeeejha
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte divcence!!!A nedali ste malo masla?Lebo ked date vela napr.kase alebo vyslahane nad parou vajicka z cukrom a date nepomer masla tak tedy sa lubi zgrcnut krem...tod moja skusenost ...prajem pekne kremiky a nie zgrcknute
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no čisto teoreticky to nevylučujem, ďakujem, skúsim dať viac, uvidím, sama som zvedavá...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Hm...no ja som dala jedno uvarene salko, 1 velke maslo a pol litra nesladeneho pudingu...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja dávam na jedno veľké maslo len 3 dcl puding alebo zlatý klas.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak som skúšala dať viac masla a pomohlo, plnka sa udržala v normálnom stave.
ďakujem za radu, pomohlo :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte ženičky,
chcem vás poprosiť o radu...v poslednej dobe sa mi často stáva, že vyšlahám plnku, krém je krásny..dám do koláča a po chvíli sa mi zrazí. neviete mi poradiť, že čo robím zle, ked to takto štrajkuje?
dakujeeem