reklama

Poleva - biela čokoláda


reklama

Ahojte dievčatá,
chcela by som Vás pekne poprosiť o radu.
Aký druh čokolády používate na bielu čokoládovú polevu.
Používam bielu - scaldis white - zo zeelandie,
aj pridám trošku oleja a cery, ale keď ju idem krájať,
je veľmi pevná a dosť zle sa krája, musím dávať veľký pozor,
aby sa mi nelámala. Ďakujem.Úsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

Neviem,ako Ti poradia dievčatá,ale ja pri krájaní rezov poliatých čok.polevou nahrievam nôž vo vysokej nádobe naplnenej horúcou vodou.Pred krajaním si nôž utriem a chvíľku ho nechám do polevy akoby zataviť,a opatrne krájam.Nech sa darí Slnko Slnko Slnko

Dobre, čiže mám pridať len olej? Nôž si nahrievam aj ja v horúcej vode,
aj som to nechala zataviť, len to dlhšie trvá, ako porezať klasické niečo čokoládové, ako zákusok je super, len čokoláda je trošku tvrdšia, a to je to čo by som chcela, aby bola trošku jemnejšia.
Ďakujem vopred za všetky rady:::)))))

Ja pridávam do čokolády kúsok masla,aj oleja a je taká akurát,pevná,ale nie úplne tvrdá.Samozrejme krájam "zohriatym" nožom.Pekný deň prajem Kvietok

daniela prosím Ťa, keď pridáš maslo tak sa ti to nesekne? A akú používaš bielu čokoládu? Ďakujem:)
Ďakujem za všetky rady:::)))))

Nesekne,ale pridávam maslo,aj olej hneď na začiatku do vodného kupela,spolu s čokoládou a je krásne hladká,lesklá.A používam čokoládu,akú práve mám,BARIMU z "Pravá čokoláda",tabuľkovú Ori.n,peniažtekovú...Zatiaľ boli všetky v pohode.Pekný deň prajem všetkým Kvietok

Zdravím Vás. Ak môžem aj ja poradiť, ja používam z ADITIE ( lenka@aditia.sk )Majú veľmi dobré polevové a aj PRAVÉ čokolády. Peniažtekové. Áno

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama