Podmaslie
Pozrite si aj
Ahoj, bud cmar alebo ja som minule nemala tak som si do daneho objemu zarobila kyslu smotanku s mliekom. Dufam ze som trosku pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, bud cmar alebo ja som minule nemala tak som si do daneho objemu zarobila kyslu smotanku s mliekom. Dufam ze som trosku pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jooooj trinityy dakujeeeeem krasne aj som na to myslela ale som sa bala aby som to nepokazalia tak dakujem z celeho srdca a ozaj aky je ten korpus, na internete je moooooc vychvaleny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je fajn len ho treba piect vo vacsej forme aby sa nemusel prekrajovat, lebo ja som ho teraz naposledy robila v mensom kruhu a prerezavala a vrch bol vyborny a spodny bol trosku hutnejsi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja používam ak nemám aj acidko alebo zakysanku a korpus je dobrý,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja pouzivam cmar z Li..a a peciem ho v 23 cm forme naraz a prekrojim ho 2x a je to ok. Nam velmi chuti a dobry nohlas maju aj muffiny z tohoto cesta. Nech sa dari....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
V kauflan.. som kupila ceske podmasli v 1l baleni a je to uplne super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podmáslí /česky/ ...sa po slovensky volá cmar. Myslím, že sa dá kúpiť aj v menších baleniach ako 1l. Do red velvet dávam cmar, peč tak ako píše trinityy, aby si nemusela prekrajovať...alebo potom prekroj len na druhý deň. Je to veľmi jemný korpus, ktorý sa drobí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujeeeeeeem srdiecka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
re, prosim, prosiiiiim o radu, vopred vam dakujem, ste zlaticka