reklama

Podmaslie


reklama

Hambím sa Bozkávam Zenicky zlate prosim poradite mi co by som mohla dat namiesto podmaslia do redvelvet korpusu? Aspon myslim ze sa tak vola, isto ste ju robili niekto

re, prosim, prosiiiiim o radu, vopred vam dakujem, ste zlaticka Bozkávam

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ahoj, bud cmar alebo ja som minule nemala tak som si do daneho objemu zarobila kyslu smotanku s mliekom. Dufam ze som trosku pomohla Veľký úsmev

Ahoj, bud cmar alebo ja som minule nemala tak som si do daneho objemu zarobila kyslu smotanku s mliekom. Dufam ze som trosku pomohla Veľký úsmev

jooooj trinityy dakujeeeeem krasne aj som na to myslela ale som sa bala aby som to nepokazalia tak dakujem z celeho srdca a ozaj aky je ten korpus, na internete je moooooc vychvaleny

je fajn len ho treba piect vo vacsej forme aby sa nemusel prekrajovat, lebo ja som ho teraz naposledy robila v mensom kruhu a prerezavala a vrch bol vyborny a spodny bol trosku hutnejsi Prekvapenie

zou, Po, 01. 07. 2013 - 22:18

ja pouzivam cmar z Li..a a peciem ho v 23 cm forme naraz a prekrojim ho 2x a je to ok. Nam velmi chuti a dobry nohlas maju aj muffiny z tohoto cesta. Nech sa dari....

arianna, Ut, 02. 07. 2013 - 04:42

V kauflan.. som kupila ceske podmasli v 1l baleni a je to uplne super

dada.m, Ut, 02. 07. 2013 - 10:22

Podmáslí /česky/ ...sa po slovensky volá cmar. Myslím, že sa dá kúpiť aj v menších baleniach ako 1l. Do red velvet dávam cmar, peč tak ako píše trinityy, aby si nemusela prekrajovať...alebo potom prekroj len na druhý deň. Je to veľmi jemný korpus, ktorý sa drobí.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama