Podložka
Pozrite si aj
staci ak ti nejaky sikovny a ochotny chlap nareze dosticky z drevotriesky(moze byt hocico) a ty ju uz iba obalis ozdobnym papierom,celofanom...videla som uz aj alobalom ale moc ma to neoslovilo...ja pouzivam cerveny baliaci papier a celofan...mas mnoztvo vyberu...uz si len vybrat farbu aka sa ti hodi ku torticke
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja pouzivam hrube kartony (z Li...)... ak nahodou nemam, pouzijem 2 aj 3 tensie (podla vahy torty) a obalím paperom. ani ja nepouzivam alobal, dávam vacsinou "postriebreny" papier, pretoze sa nepremasti. Ale tiez pouzivam klasicke baliace papiere, ktore obalim hrubou priesvitnou foliou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja pouzivam vytvrdeny polysteren a je super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja hrubsi karton,obalim papierom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tiež obalím hrubší kartón, alebo 2 tenšie farebným papierom a ešte na to potrav. fóliu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ozaj a obalujem povoskovanym papierom, takym ako sa volakedy balili policky v spajzi:)))
potom uz netreba ziadnu foliu, ja na to este davam taku tu papierovu podlozku pod tortu ...to len aby dobre vyzeralo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Milé cukrárky, chcela by som vedieť z čoho si robíte podložky pod torty, aký tam dávate papier, príp.fóliu...všimla som si , že niektoré sú hrubé aj 1 cm- z čoho sú? Ďakujem veľmi pekne.