reklama

plnka z čiernej čokolády 70% tnej

jana19 , 29. 10. 2012 - 16:04

reklama

Prosím o radu. Mám robiť plnku z čiernej 70 % čokolády. Môžem robiť plnku vajíčkovú nad parou a počas šľahania pridať čokoládu? Ešte som nerobila s čokoládou s takým veľkým obsahom kakaa. ĎAkujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

ela1, Po, 29. 10. 2012 - 16:36

ja s takou robím najčastejšie , torta nám tak viac chutí , nie je taká presladená a hodí sa ku nej višnový fruttail alebo ríbezľový džem

Ludenka, Po, 29. 10. 2012 - 19:36

ja s takou robím stále a pridávam ju hneď ako zložím zo sporáka vajíčka s cukrom nad parou.

Ja robím tiež stále s takou,roztopím vo vodnom kúpeli a tak pridám do krému-robím vaječný v mikrovlnke-a ešte ďalej "varím" tak minútku-dve.Pekný deň prajem Kvietok

henulka, Ut, 30. 10. 2012 - 08:58

A mozem sa opytat v akom pomere tak robite krem? Myslim tym kolko vajicok,cukru a cokolady na takyto krem?

NIELA, Ut, 30. 10. 2012 - 13:11

ja šľahám nad parou spolu s vajíčkami a cukrom/ 3vajcia,150g cukor,100g čokoláda nech sa ti darí

6 vajec,300 gr.cukru-dávam domáci vanilkový,je skvelý,300 gr.čokolády a do vychladnutého 500 gr. masla.

ja som s takou robila parizsky, aj menej kakaa som davala a potom do vyslahaneho este rumiku zaslahat a pre dospeleho mnam plnka... Áno Áno Áno Zlomené srdce

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama