reklama

Pena na pivovom pohári


reklama

Chcela by som poprosiť o radu, ako urobiť "penu" na tortičke pivový pohár. Niekde som sa dočítala, že ako sneh do šamrónov, ale tie som nikdy nerobila... Chichocem sa. Tak budem vďačná za každú radu Hambím sa Hambím sa. A ak máte niektorá skúsenosť s takouto tortičkou, aký ste robili priemer korpusu? Mám formu s p.16 cm, ale to sa mi zdá málo, a potom p.21cm a to už je veľa - aby som potom dodržala proporcie strán (výška pohára)... Ďakujem Bozkávam.

Pozrite si aj


reklama


reklama

alioska, Pi, 15. 10. 2010 - 12:58

Mrkám upeč 21cm korpusy a potom si ich uprav na priemer,aký sa ti hodí....penu som robila tak,že som čerstvé,ale naozaj čerstvé bielka šlahala s cukrom...ale dá sa použiť aj šlahačka so stužovačom... Slnko

Mariolka ďakujem, veď som si dala aj do vyhľadávača, ale zaujímalo ma, či ešte nejaký iný nápad nepríde okrem toho, čo som našla... Chichocem sa

Sausen, Pi, 15. 10. 2010 - 13:10

no ja osobne som za slahacku,ci uz v prasku ta je trvacnejsia,alebo cerstvu so stuzovacom,jednak je bezpecna a jednak musi upne super chutit taky kolacik a k tomu este trochu slahacky,mnam Mrkám nech sa dari Kvietok

sona7, Pi, 15. 10. 2010 - 13:49

..ja som vyslahala slahacku a dala som zelatinovy stuzovac,krasne drzala pena...

ahoj ja som robila teraz pivo a dala som 5bielok a cukor na 1bielok ide 7dkg kryš.cukru drží super inak bolo tho vela tak kludne ti bude stačit zo 4 Mrkám

Dievčatá ďakujem krásne za každú radu Bozkávam Bozkávam Bozkávam , ešte ma napadlo, či by sa to nedalo urobiť tak, že by som na papier na pečenie nastriekala bielkovú cukrovú penu a dala do rúry vysušiť, aby neboli bielka surové a potom preniesla na tortu... no neviem, či by sa mi to nepolámalo... Hambím sa

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama