Pena na pivovom pohári
Pozrite si aj
upeč 21cm korpusy a potom si ich uprav na priemer,aký sa ti hodí....penu som robila tak,že som čerstvé,ale naozaj čerstvé bielka šlahala s cukrom...ale dá sa použiť aj šlahačka so stužovačom...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.tortyodmamy.sk/content/pena-na-tortu aj tu je diskusia o tom. ak zadáš do vyhľadávača pena alebo pivo vyhodí ti toho viac
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mariolka ďakujem, veď som si dala aj do vyhľadávača, ale zaujímalo ma, či ešte nejaký iný nápad nepríde okrem toho, čo som našla...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja osobne som za slahacku,ci uz v prasku ta je trvacnejsia,alebo cerstvu so stuzovacom,jednak je bezpecna a jednak musi upne super chutit taky kolacik a k tomu este trochu slahacky,mnam nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..ja som vyslahala slahacku a dala som zelatinovy stuzovac,krasne drzala pena...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj ja som robila teraz pivo a dala som 5bielok a cukor na 1bielok ide 7dkg kryš.cukru drží super inak bolo tho vela tak kludne ti bude stačit zo 4
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá ďakujem krásne za každú radu
, ešte ma napadlo, či by sa to nedalo urobiť tak, že by som na papier na pečenie nastriekala bielkovú cukrovú penu a dala do rúry vysušiť, aby neboli bielka surové a potom preniesla na tortu... no neviem, či by sa mi to nepolámalo...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Chcela by som poprosiť o radu, ako urobiť "penu" na tortičke pivový pohár. Niekde som sa dočítala, že ako sneh do šamrónov, ale tie som nikdy nerobila...
. Tak budem vďačná za každú radu
. A ak máte niektorá skúsenosť s takouto tortičkou, aký ste robili priemer korpusu? Mám formu s p.16 cm, ale to sa mi zdá málo, a potom p.21cm a to už je veľa - aby som potom dodržala proporcie strán (výška pohára)... Ďakujem
.