parížsky krém
reklama
reklama
Želatíny??? A nebolo by lepšie dať tam trochu stuženého tuku a nechať ešte v chladničke??Do toho falošného parížaku podľa Henriety, ide stužený tuk a je taký akurát a na chuti to nepoznať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja ked sa mi nahodou stane ze je riedky dam tam par liziciek rozpustenej cery az pokial nieje krem husty ako chcem mam to vyskusane a osvecene nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja vždy dávam želatínu a je fajn
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
dievčence , robím parížák do 3 poschodovej , a zdá sa mi akýsi riedky mám do neho ešte pred vyšlavaním s maslom pridať lyžicu rozpustenej želatíny ? prosím poradte