reklama

parížsky krém

andika , 15. 07. 2010 - 11:02

reklama

dievčence , robím parížák do 3 poschodovej , a zdá sa mi akýsi riedky mám do neho ešte pred vyšlavaním s maslom pridať lyžicu rozpustenej želatíny ? prosím poradtePlačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Želatíny??? A nebolo by lepšie dať tam trochu stuženého tuku a nechať ešte v chladničke??Do toho falošného parížaku podľa Henriety, ide stužený tuk a je taký akurát a na chuti to nepoznať.

ja ked sa mi nahodou stane ze je riedky dam tam par liziciek rozpustenej cery az pokial nieje krem husty ako chcem mam to vyskusane a osvecene nech sa darí

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama