reklama

parížska šľahačka mrazenie


reklama

ahojte žienky, mám len jednu otázočku môžem mraziť parížsku šlahačku (ešte nevyšlahanú len uvarená šľahačka s čokoládou) dnes som mala plniť tortu a pani mi zrušila tortu pre úmrtie v rodine je to zo 7 šľahačiek...pozerala som aj tu na diskusiách ale všade sa hovorí o parížskom kréme a to je iné ďakujem pekne za odpoveď


reklama


reklama

či ju po rozmrazení vyšľaháš netuším, to nemám skúsené, ale ja robím parížsky krém tak, že prevarím čoko so šľahačkou a trochou cukru, nechám vychladnúť na izbovú teplotu a potom vyšľahám so 125-150g masla. Na tento krém som už parížsku šľahačku zmrazila, lebo mi z 3D torty zostala, s maslom som ju v pohode vyšľahala a krému nič nebolo. Takže vyhodiť nemusíš.

Nemám skúsenosť, ale keď som dala do googlu tak som našla par odpovedi, že je lepšie dať nevyšľahanu, ako vyšľahanu. Takže potom asi len postupne rozmraziť. Mrkám

dadka1, Št, 12. 02. 2015 - 19:55

ja som tak urobila a vyslahala som v pohode..teda nevyslahanu som dala do mrazaku..a potom vyslahala--ked som potrebovala...a bola super..

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama