či ju po rozmrazení vyšľaháš netuším, to nemám skúsené, ale ja robím parížsky krém tak, že prevarím čoko so šľahačkou a trochou cukru, nechám vychladnúť na izbovú teplotu a potom vyšľahám so 125-150g masla. Na tento krém som už parížsku šľahačku zmrazila, lebo mi z 3D torty zostala, s maslom som ju v pohode vyšľahala a krému nič nebolo. Takže vyhodiť nemusíš.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte žienky, mám len jednu otázočku môžem mraziť parížsku šlahačku (ešte nevyšlahanú len uvarená šľahačka s čokoládou) dnes som mala plniť tortu a pani mi zrušila tortu pre úmrtie v rodine je to zo 7 šľahačiek...pozerala som aj tu na diskusiách ale všade sa hovorí o parížskom kréme a to je iné ďakujem pekne za odpoveď