Moje druhé ruže.

Komentáre
...šikulka, sú nádherné!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
z čoho ty robíš ružičky???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
keby som ja take vedela robit
mas ich prekrasne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem. Ruže robím z receptu, ktorý som našla tu - suš. mlieko, práš. cukor,glukozový sirup,voda, dala som aj 1 Pl oleja. Ale spravila som si tuhšiu hmotu /to som si prispôsobila pridaním mlieka a práš. cukru od oka/ Takto mi stáli aj veľmi tenké lupienky.Na druhý deň je hmota ešte tuhšia aj trocha sa mrví,stačí odtrhnúť potrebné množstvo spracovať. Používam tvrdší priesvitný obal a moje prsty
a aby sa mi neroztrapkali kraje ruží najprv si vyhladím a stenším okraje. Ja sa tiež len učím, možno má niekto lepší spôsob.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tieto ružičky sú prekrááááááááááááásne.
prosím nikde nemôžem nájsť recept na tieto ružičky.
móžeš mi prosím napísať koľko suš.mlieka koľko prášk.cukru, gluk.sirupu a vody.
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
ešte sa ta opytam odkiaľ si kupuješ glukozovy sirup ja som zatial skušala k2,klasický marcipán a marschmallov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som si kúpila glukózu /prášok, čiže je to vlastne hroznový cukor/ v kauflande. Tekutá glukóza 64g a 36ml vody. Ja som dala prevarenú letnú. Tento recept som našla tu myslím, že od Bohuša. Marcipánová hmota je od Gabikanav plus ten olej. Potrebovala som len 1PL glukózy takže som si odmerala 10ml /odmerku mám z detského nurofenu-sirup/ a kedže nemám digit. váhu dala som 1PL kopcom glukózy. Na sáčko bolo napísané 1ČL rovná - 3 až 5g, 1PL rovná - 10 až 12g.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Máš ich krásne,ale prosím ten glukózový sirup kde dostať?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aha takže to je,akože hroznový cukor tak to viem čo je pardón!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Už používam glukózu objednanú cez internet z gostolu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky