Na prvý pohlad je nezaujímavá, no keď ju rozrežeme čaká nás prekvapenie.

Komentáre
Je úžasná. Prosím Ťa, ako si spravila tú 60-tku? Ako rozmýšľam, tak rozmýšľam, no nič ma nenapadá. A ešte jedna vec. Máš perfektne vyhladené boky torty. Čím uhládzaš krém?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je to mravenčia práca, lebo si to musíš všetko rozpočítať na centimetre a ukladáš to potom podľa nákresu - pásiky tmavého a žltého cesta. A na to potom natieram tmavú a svtelú plnku. Krém ulhádzam iba nožom, ale musí byť vždy čistý, nesmie byť na ňom plnka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Hladam totu Svoruske na 50... a nasla som svorkovi... jej to spravit nemozem. Ale je to perfektne... Supeeeer
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To ťa ako napadlo, perfektné.