orechovo-kávová lopta
poťah K2
Váha 3,3kg

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujééém
Monika M.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no podarila sa ti,ako si ju piekla mas formu?mne sa po naplneni,kedze davam vela kremu normalne vysisatila mam ju aj na fotke,sisiaticu jednu sisatu,som bola z toho vugulena,tak som ju zrezavala a dotvarovala puncom,bolo to prace jak na kostole keby som ju bola stlacila krem by vysiel von predsa..no super ju mas
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem moja
ja som ju piekla v antikorovej velkej miske z Tescoma.
piekla som aj segre loptu tá bola krásna veľká,táto chcela len trojkilovú tak jej vyšla taká pol-lopta,na tejto som použila punčovinu len na vrch lebo tá miska má také rovné dno.Monika M.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja plnim loptu tak,ze ju neprerezavam,ale vykrojim a podoberiem rukami a vyberem a az to vybrane prerezem naplnim a vymazem na tenko steny lopty z vnutra a tu naplnenu tortu vlozim spat do lopty a tym sa tvar vobec nezmeni,neviem ci som to napisala dost zrozumitelne,ale naplnena vyzera ako nanaplnena yvon,proste nie je prerezana.ak sa ti to v nutro nepodari na prvykrat vybrat v celku mozes z toho urobit poncovinu a striedavo davat spat do vnutra puncovinu krem puncovinu krewm aj tak je vysledny efekt super,sorry som sa rozpisala
super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem kočenkyMonika M.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kalmanka vyyborny napad,aj ja budem uz len tak robit mam to inak aj v knihe dezerty a cukrovinky od m.berryovej do misky v tvare pologule skladas nakrajane korpusy vypnis kremom a cim chces a na vrch ulozis ostatne korpusy krajaju na trojuhloniky a nechas v chladnicke stunut vyklopis,myslim,ze to je lepsi napad,aj chutnejsie ja osobne mam rada viacej kremu v kolaci a nech je dost mokry,takze nabuduce to urcite takto spravim diky za rady
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky