Mužská "pýcha"

Ahojte dievčata,

viem že toto  nie je ziadne eroticke forum ale mam prosbu.

Kamoška ma poprosila ci by som jej neurobila tortu v tvare pindúra ale stojaceho a aby toho nebolo malo chce este to,ked do neho zahryzne aby vytiekol asi vaječný liker :)

...ako urobit pindura na stojaka a cim ho upevnit aby nespadol a vydrzal prevoz  a ako do neho dat plnku aby po zahryznuti tiekla???uz som rozmyslala aj nad špicom ale asi by to bolo dost čudne ...

prosim poradte mi nieco ....nema to byt na torte 

 

dakujem vam pekne za kazdu radu 

Kategória: 

Podkategória: 

Kkaty,ja som robila pinďúra normál z hmoty.V tvojom prípade by som postupovala asi takto:telo klasika valček do ktorého z vrchu zasunieš paličku na vystužovanie tort nie až na koniec stačí do polovice,vytvaruješ žilky a necháš vytvrdnúť.Vytvaruj si aj žaluď,ktorý tiež nastokni na paličku,aby ti presne pasovali obe časti.Môžeš ich poprípade zlepiť lepidlom len pozor aby si potom mohla vytiahnuť výstuž.Vrchnú dierku dorob o niečo menšiu.Nechaj dobre vytvrdnúť.Potom paličku

vytiahneš a opatrne striekačkou naleješ dnu cez žaluď salko.Môžeš ho nechať aj trochu vytekaťMalo

by to takto fungovať.Skús,ale z punčoviny by som isto nerobila takého som robila raz a viacej nie.

 

ja poradim len ohladom vystuze - s tym vytekajucim vajcakom skusenost nemam ;)

ale robila som torticku stojaceho, poriadneho a namiesto palickovej vystuze som si roztopila cokoladu, z papiera na pecenie som si urobila "rurku", asi centimeter priemer, zlepila lepiacou paskou a do toho naliala tu cokoladu - tak som si vyrobila pevnu a pritom jedlu vystuz. Potom som si uz len upiekla kurpus na plechu a vykrajovala z neho kruzka a skladala okolo tej cokoladovej tycky. Torta chvilu cestovala, potom stala cely vecer na rozlucke na stole, mimo chladnicky a vydrzalo to bez problemov. Akurat treba zvolit pevnejsi krem a pred prevozom ju poriadne zachladit - moja bola cokoladova, bez ovocia a potiahnuta

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.