
minule som tu zaregistrovala, že sa tu niekto na toto pýtal ,tak prispejem aj ja trošku tento postup sa dá nájsť aj na Dortománii
Použila som recept na nadstavovanú Bohušovu piškótu.
Treba si ju rozdeliť na polovicu a jednu zafarbiť kakaom.
Postupne spúšťať lyžicou do prostred formy,mne sa najlepšie videlo dávať po 2 lyžice,
lepšie vynikne vzor,lebo keď som dávala po 1 lyžici bolo to veľmi na husto




mramorový korpus z Dortománie, návod, Netradičné korpusy
Komentáre
krasne cokokruhy,super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..to je finta, diiiik za postup
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja to takto robim... len davam 2 lyzice bielej a 1 lyzicu tmavej hmoty...takze oddelujem tristvrte bielej a stvrt tmavej... lepsie vyniknu kruhy :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Sydnuska vyskúšam nabudúce tvoje striedanie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak toto je naozaj super, konecne vidim presny postup, lebo ja som si vzdy s tym lamala hlavu dakujem, velmi si pomohla a mozem sa este opytat? ked uz skoncis s poslednou lyzicou, tak uhladzas vrch? dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja neuhladzam vrch...len tak potrasiem formou, alebo plechom ked peciem v rafiku a ono sa to pekne rozlozi kde ma
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem a ak mozem este jednu otazocku, dalo by sa taketo nieco aj v srdcovej forme? dakujeeeeem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
samozrejme, da sa to v každej forme...
do ovalu som davala 2 kopky, tiez to vyzeralo super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem, presne tak som asi aj myslela, ze do srdca asi po dve kopky, aby sa to do tych ohybov pekne dostalo, dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja striedam dve svetlé PL a jednu tmavú.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tiez len tak robim, prip. farebne...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zdenka 25 do hocijakej formy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem, bo ja taky zaciatocnik a potrebujem vsetko polopate vysvetlit
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vdaka super postup
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja som ho robila na torticku prvu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tiez som ho robila. ja som to nasla na mimibazare.
a skusene babky co pecu cely zivot sa pytali ako som to dokazala.efekt to malo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jj krasny je aj ja som ho nasla niekde
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
supeeer, minule som ako blba kukala že ako je to možné, lebo sa mi to nepodarilo tak ako som si myslela :)))
ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja to robim tak, ze lejem raz z jednej misky, raz z druhej...nechce sa mi to robit lyzicami...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som to robila pred týždnom prvý krát a neverila som sama sebe aká som šikovná.Je to uplne lahučké len sa do toho pustit.Mna na to nahovorila susedka,tá pečie pekné aj velmi dobré torty.Tiež som dávala 2 lyžice bledej a jednu tmavej.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá ja mám vyskúšané naberačky ľudovo žufane väčšiu na bledú menšiu na tmavú je to blezkovo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak ja som ho vyskusala, je uplne super, vyzera to po prekrojeni uzasne:)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem som rada,že som aspoň niekomu pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To teda si pomohla a velmi!!! Dakujem!!! Myslim ze by sa to dalo vyskusat aj na puncovy stredovy plat. Co vy na to? Len raz som robila puncove rezy, ibaze ta kresba v strednom plate, bola akasi divna. Tak, mozno by to slo, nemyslite?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja ho robím, je to trošku babračka kým ho nadávkuješ do formy, ale výsledok stojí zato...aj mne sa všetci čudovali, ako som to dokázala A chutí ako bábovka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...ja som robila srdce ,uuuzasne sa podarilo,aj som ho vyfotila, len dcera musi prijst,ona mi to da sem,
Majuska27 mas dobry napad, urcite tak budem robit,puncak,
to srdce je super,ale budem to robit ako pise Fina,2lyz.biele a 1 kakaovu..
DADA2608 DAKUJEM, uz len takto budem piect ,pre zakaznika..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pozri si to ešte raz a dozvieš sa že cesto rozdelila na 2/3 a 1/3 tmavú potom to nieje na husto a krásne krohy výjdu ked dávaš dvelyž. bielej a do toho jednu lyžicu hnedej
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a je nato nejaky specialny recept alebo sa to da s beznou piskotovou hmotou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Robila som ho, a zozal uspech, dakujem pekne!!! Sasa 2662 je to klasicka piskota na aku si zvyknuta . Myslite, ze by mramorova kresba vydrzala aj v nerezovej miske? Robila som lienku, a tam by som to nabuduce chcela opat vyskusat, len nechcem to nechat na nahodu ak sa to nejako premiesa. Dajte prosim daky typ. Vrele dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila Bohušov recept na nadstavovanú piškótu, keď si zadáš do vyhľadávača tak ti to vyhodí,ale dá sa to v podstate s akýmkoľvek cestom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tiež som ho robila do veľkej poľovníckej torty na oslavu manželových narodenín a po prekrojení to malo úžasný úspech. Mala som z toho radosť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vďaka za fintu
použila som to do dcérkinej torty, vyzeralo to krásne len tá kakaová časť bola o čosi hustejšia a nevyrástla na úroveň tej bielej...dala som veľa kakaa?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
asi áno ,netreba ho dávať veľmi veľa ,lebo potom to naozaj veľmi zhustne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je to super, vďaka za postup, určite vyskúšam.
