Môžem dať tento krém i do torty?
Pozrite si aj
Ahoj, ja robim takuto plnku aj do torty, na naplnenie uplne super, jediny rozdiel ze puding varim nie v 600ml ale v 500ml mlieka ale to asi taky rozdiel uz nebude a obyc maslo vzdy davam, lebo palmarin my ani kamosi nemusia...a nedavam do horuceho pudingu ale vychladnuteho a vyslahat riadne... ale nedavat pod potah ako budes robit potahovanu s tymto kremom, lebo ti ho roztopi, torticku potriet maslom s cukrom/nutelou/odrezkami
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ajka82 ďakujem za rýchlu odpoveď, len kedže som takýto krém ešte nerobila, tak ako postupovať? do vychladutého pudingu pridávať postupne tvaroh izbovej teploty a maslo tiež postupne, či ako?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
uvarim puding, vyslaham si tvaroh s maslom(izbova teploty) a cukrom a do toho zaslaham postupne vychladnuty puding...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ajka veľmi si mi pomohla, ďakujem za tvoju odpoveď
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Robím presne tak, ako ajka, je výborný najmä s ovocím - jahody, broskyne, mandarínky, banány... Len pod poťah NIE!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobrý večer, chcela by som Vás milé žienky poprosiť o radu, či môžem dať tento krém i do torty?
600ml mlieka s 2 zlatým klasom uvariť
pridať asi 5 pol.lyž.cukru, alebo podľa chuti
do horúceho pudingu pridať 0,5kg jemného tvarohu ( v kíbliku z L..u)
a 250g palmarinu, alebo masla
tento krém robím na koláčiky, ale do torty som ešte neskúšala, a tak by som Vás chcela veľmi pekne poprosiť o cennú radu.
Kedže tento krém je veeľmi dobrý tak by som chcela i do tortičky, len neviem ako sa bude správať, či stuhne, či nebude vytekať.
Ak poznáte tento krémik, prosím dajte vedieť.
Ešte raz veľmi pekne Ďakujem za odpovede.