reklama

Môžem dať tento krém i do torty?

leja25 , 30. 07. 2012 - 23:49

reklama

Dobrý večer, chcela by som Vás milé žienky poprosiť o radu, či môžem dať tento krém i do torty?
600ml mlieka s 2 zlatým klasom uvariť
pridať asi 5 pol.lyž.cukru, alebo podľa chuti
do horúceho pudingu pridať 0,5kg jemného tvarohu ( v kíbliku z L..u)
a 250g palmarinu, alebo masla
tento krém robím na koláčiky, ale do torty som ešte neskúšala, a tak by som Vás chcela veľmi pekne poprosiť o cennú radu.
Kedže tento krém je veeľmi dobrý tak by som chcela i do tortičky, len neviem ako sa bude správať, či stuhne, či nebude vytekať.
Ak poznáte tento krémik, prosím dajte vedieť.
Ešte raz veľmi pekne Ďakujem za odpovede.

Pozrite si aj


reklama


reklama

ajka82, Ut, 31. 07. 2012 - 00:00

Ahoj, ja robim takuto plnku aj do torty, na naplnenie uplne super, jediny rozdiel ze puding varim nie v 600ml ale v 500ml mlieka ale to asi taky rozdiel uz nebude a obyc maslo vzdy davam, lebo palmarin my ani kamosi nemusia...a nedavam do horuceho pudingu ale vychladnuteho a vyslahat riadne... ale nedavat pod potah ako budes robit potahovanu s tymto kremom, lebo ti ho roztopi, torticku potriet maslom s cukrom/nutelou/odrezkami Mrkám

leja25, Ut, 31. 07. 2012 - 00:12

ajka82 ďakujem za rýchlu odpoveď, len kedže som takýto krém ešte nerobila, tak ako postupovať? do vychladutého pudingu pridávať postupne tvaroh izbovej teploty a maslo tiež postupne, či ako?

ajka82, Ut, 31. 07. 2012 - 00:23

uvarim puding, vyslaham si tvaroh s maslom(izbova teploty) a cukrom a do toho zaslaham postupne vychladnuty puding...

Robím presne tak, ako ajka, je výborný najmä s ovocím - jahody, broskyne, mandarínky, banány... Len pod poťah NIE!!!

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama