medovníky
reklama
reklama
Toto všetko sa dozvieš u nás, hm, teda na medovníkoch. Šup tam, hneď ti tam hodím komentárik.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...ja som teraz robila podľa receptu, ktorý bol označený ako mäkké medovníky, robila som ich pred mesiacom, boli mäkké hneď po upečení a mäkké sú aj teraz....a sú výbooooooornéééééé
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte všetci,chcela by som vedieť zaručene dobrý recept na medovníky,ktoré sú ihneď mäkké a nemusia sa nechávať odležať.Tu som natrafila na niekoľko receptov ale ani v jednom sa neuvádza či sú hneď mäkké.Tiž by som chcela vedieť na akú hrúbku treba vyvaľkať cesto a ako dlho a pri akej teplote sa pečú.Ďakujeeeeeeeeem