reklama

medovníky


reklama

Ahojte všetci,chcela by som vedieť zaručene dobrý recept na medovníky,ktoré sú ihneď mäkké a nemusia sa nechávať odležať.Tu som natrafila na niekoľko receptov ale ani v jednom sa neuvádza či sú hneď mäkké.Tiž by som chcela vedieť na akú hrúbku treba vyvaľkať cesto a ako dlho a pri akej teplote sa pečú.Ďakujeeeeeeeeem

Pozrite si aj


reklama


reklama

alager, Št, 25. 11. 2010 - 11:40

Toto všetko sa dozvieš u nás, hm, teda na medovníkoch. Šup tam, hneď ti tam hodím komentárik.

zeronka, Št, 25. 11. 2010 - 13:03

...ja som teraz robila podľa receptu, ktorý bol označený ako mäkké medovníky, robila som ich pred mesiacom, boli mäkké hneď po upečení a mäkké sú aj teraz....a sú výbooooooornéééééé Áno Áno Áno Áno Áno

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama