krém z bielou čokoládou, parížsky krém
Pozrite si aj
Ten krém vyzerá byť dobrý. Robievam niečo podobné. A pod poťahovku neexperimentujem. Vyrovnám punčovinou, nechám vychladiť a natriem vyšľahané maslo s cukrom. Keď je torta pekne rovná, netreba toho masla veľa, len jemnú vrstvu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pod potah vzdy dava, krem z bielej cokolady a aj falosny prizak casto robievam.recept mam odtial to a robim presne podla neho a aj parizsky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja ten krem robievam,je fantasticky.Zvykla som dat do neho mandarinky....prudko jedle....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Meggie,Elenka z Detvy robí krém s bielou čokoládou.Myslím,že je to čo hľadáš. Ozvi sa jej.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja uvarim vanilkovy puding a do nho nakoniec dam bielu cokoladu a potom vyslaham s maslom,alebo klasika parizak ale s bielou cokoladou,vecer prevarim slahacku a do nej rozpustim bielu cokoa rano vyslaham a natriem ovocie akekovekm podla mna sa hodi a oriesky tiez,nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Musím si receptíky zapísať.Vdaka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte šikulkovia. Počula som, že je dobrý krém z bielej čokolády. Prosím vás ako ho robíte a hodí sa do neho aj ovocie? A ak urobím tento:
http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/najrychlejsie-kremy-do-torty môže ísť aj pod poťah?
A k parížskemu krému. Ak urobím pravý, tak môže ísť pod poťahovku. Nebude sa mi topiť ak je tam šľahačka?