reklama

krém z bielou čokoládou, parížsky krém

Meggie , 24. 09. 2010 - 11:13

reklama

Ahojte šikulkovia. Počula som, že je dobrý krém z bielej čokolády. Prosím vás ako ho robíte a hodí sa do neho aj ovocie? A ak urobím tento:
http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/najrychlejsie-kremy-do-torty môže ísť aj pod poťah?
A k parížskemu krému. Ak urobím pravý, tak môže ísť pod poťahovku. Nebude sa mi topiť ak je tam šľahačka?

Pozrite si aj


reklama


reklama

Kazuso, Pi, 24. 09. 2010 - 11:34

Ten krém vyzerá byť dobrý. Robievam niečo podobné. A pod poťahovku neexperimentujem. Vyrovnám punčovinou, nechám vychladiť a natriem vyšľahané maslo s cukrom. Keď je torta pekne rovná, netreba toho masla veľa, len jemnú vrstvu.

pod potah vzdy dava, krem z bielej cokolady a aj falosny prizak casto robievam.recept mam odtial to a robim presne podla neho a aj parizsky.

Ja ten krem robievam,je fantasticky.Zvykla som dat do neho mandarinky....prudko jedle....

fani, Pi, 24. 09. 2010 - 12:52

Meggie,Elenka z Detvy robí krém s bielou čokoládou.Myslím,že je to čo hľadáš. Ozvi sa jej.Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

Sausen, Pi, 24. 09. 2010 - 17:00

ja uvarim vanilkovy puding a do nho nakoniec dam bielu cokoladu a potom vyslaham s maslom,alebo klasika parizak ale s bielou cokoladou,vecer prevarim slahacku a do nej rozpustim bielu cokoa rano vyslaham a natriem ovocie akekovekm podla mna sa hodi a oriesky tiez,nech sa dariKvietok

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama