reklama

krem na tortu


reklama

Ahojte.Robim svadobnu tortu a prave som si urobila vanilkovy puding zmiesala do masla a ten krem je divny,vyzera ako sopel,dala som do chladnicky trochu stuhnut,bolo to aj riedsie.Myslite si ze ten krem je uz zly?nemam uz suroviny a tesco mame daleko nesoferujem a iri take cosi nemaju.dakujem za radu

Pozrite si aj


reklama


reklama

Rebeka7, Št, 23. 06. 2011 - 14:44

No "ako sopel" je široký pojem Chichocem sa Záleží, či máš nádchu, alebo také husté, zelené...Ale nie, teraz vážne.Je riedky a zrazený či ako? Skús nahriať prešľahať a daj zachladiť ak je seknutý spojí sa a ak je iba riedky, tak zachladiť a potom znova prešľahať. Môžeš vyskúšať aj pridať trošku oleja, alebo masla...Keď robím pudingovo maslový krém, najprv si vyšľahám riadne do hladka puding a potom zašľahávam po malých kúskoch maslo...Samozrejme rovnakej teploty.Veľa šťastia

Kisko, Št, 23. 06. 2011 - 14:54

Nepoznám tvoj recept,ale do pol litra mlieka idu 2 pudingy,20dkg cukor 1 vanil. uvarit,nechat vychladnut a do vychladnutej ide 1 maslo/alebo margarín/.Ked si dala do houceho,tak preto más ztoho sopel,ale ked vychladne kludne rozmixuj a mal by byt ok Zlomené srdce

lia51, Št, 23. 06. 2011 - 21:15

ked uz,tak 0,50kg masla alebo ineho tuku,na plnenie torty 1:1 Áno

zou, Št, 23. 06. 2011 - 14:57

Ak je zrazeny, tak nahrej v mikrovlnke, rozslahaj, daj do chladnicky, mraznicky, vyberaj a vzdy premiesaj, mal by byt OK. drzim palce Áno Áno Áno Áno

Zou, ako dlho to robis v mikrovlnke? Skusala som to dva razy, na ani raz sa mi nepodarilo zachranit krem, stale mi zostal zrazeny. Ale mne zase pomohlo, slahanie vo vodnom kupeli. Neverila som, ale krem bol zachraneny asi za 4-5min (parizsky). Ale dam si poradit ako na to v tej mikrovlnke, aby som nemusela trcat nad parou. Dakujem!!!

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama