Karamelovy krem - zrazil sa mi...
Pozrite si aj
reklama
reklama
Vyšľahaj ho ponorným mixérom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem ti...idem hned vyskusat.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
evi, skús ho v mikrovlnke alebo nad ohňom trošku nahriať a potom riadne vyšľahať, dúfam, že sa ti podarí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem ti Meryly velmi-velmi krasne za radu. Troska som ohriala a vymiesala na vysokom stupni a krem je naaadherne hladky. Juuuj, tesim sa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ked ho nahrejes a ides slahat pridaj kusok masla a zarucene sa vyslaha.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem vam vsetkym za vase rady....ste zlate.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A ozaj, este som zabudla.....Moze ist tento karamelovy krem pod WI?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jasné že môže
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujeeeem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Sikulky zlate, prosim poradte mi...potrebujem to velmi surne. Urobila som si krem z upaleneho karamelu, do ktoreho isla smotana - to bolo v chladne do dnes rana a dnes rano som si zamiesala maslo a do toho postupne davala ten karamel. A ten krem sa mi zrazil. Prosiiiim, co mam robit...ako to zachranit??? Aj som ho uz dala zasa do chladu na pol hodinu a vymiesala znova a stale nic. Viete poradit?