kakaové maslo
Pozrite si aj
ja som si ho tiež chcela kúpiť,ale zatiaľ som si nechala rezervu. Je to čistý 100%tuk, ktorý zostáva z kakaových bôbov pri výrobe kakaa.Môže sa používať ako cera pri rozpúšťaní čokolády a na poťahovku sa používa tak , že tortu obalíš napr.WI a potom na chcokotransfer naleješ rozpustené a polovychladnuté kakové maslo a priložíš na poťahovku, dáš do chladničky stuhnúť aspoň na 20min a potom stiahneš dole fóliu, alebo roztopeným maslom poleješ poťahovku a potom priložíš foĺiu. Nemá žiadnu chuť je to len tuk, ale pri poťahovke to vadiť nebude.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veľmi pekne ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pokial ja mam spravnu informaciu tak ten vzor na cokotransfere je robeny z kakaoveho masla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som tu niekde čítala, že kakaové maslo netreba, ale že stačí povrch potiahnutej torty natrieť cerou a na to potom dať čokotransfer, Tiež nemám odvahu vyskúšať to.
.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
neviem ja som také info dostala v predajni neviem chcela som len pomôcť asi treba skúsiť držím palce daj vedieť ako to dopadlo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Trochu neskoro píšem, ale moje skúsenosti s kakaovým maslom pod chocotransfer sú nasledovné: Podľa mňa je to zbytočné kupovať, dokonca by bola Cera lepšia, nakoľko je biela, a to kakaové maslo je dožlta, a na bielej poťahovke, kde sa mi podarilo natrieť hrubšiu vrstvu toho masla bolo ho vidieť. Takže mám doma 250 g žltého tuku za 4 EUR. Na čo by som to ešte mohla efektívne využiť? Prepáčte mi fotky nevkladám, nakoľko to ešte ani nestíham, ani to ešte neviem a moje výtvory ešte nedosiahli ten stupeň aby boli hoden tejto stránky. Ale veľa sa od Vás učím a neprejde deň aby som hoci i len minútu na stránku nemrkla. Ďakujem Vám všetkým.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Na riedenie koncentrovanej kvalitnej čokolády miesto cery, je lahodnejšie, ale ponáhľaj sa, lebo mu možno končí záruka...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Postup aj s vysvetlenim najdes v novom cisle Torty od Mamy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Objednala som si kakaové maslo, pretože som ho chcela použiť na chocotransfer, niekde som to čítala, ale samozrejme to teraz neviem nájsť, že sa to kakaové maslo natrie na poťahovku priloží sa chocotransfer atď,..., ale ja neviem ako z toho urobiť čokoládu alebo na čo to vlastne je. Pretože keď som si to objednávala, na obrázku bolo vedierko, myslela som si že to je hotová čokoládová hmota, ale vyzerá to ako biela čokoláda - lupienky. Poznáte to? A na čo sa to vlastne používa? Dúfam že som sa dobre vyjadrila a dopredu Vám ďakujem za trpezlivosť.