jahodovy krem
Pozrite si aj
Ahoj, sa som rozmixovala jahodový kompót, uvarila ho s Frutinou a pridala pochúťkovú smotanu zmiešanú s vyšľahanou šľahačkou a stužovačom. Inšpirovala ma lenkafab týmto receptom http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/prudko-ovocny-kolac
(len som si ho prispôsobila). Plnka nie je vyslovene pudingová a všetkým moc chutila.
S bielkovým krémom neporadím, ešte som ho neskúšala.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Doddy ja robievam bielkový krém nad parou a hneď po stiahnutí z ohňa dávam 1/2 Cery a 2 maslá na 10 bielok.Samozrejme cukor.A primiešavam buď kokos,keď chcem kokosový krém,alebo orechy,varené salko.Možno by bol do toho dobrý jahodový džem,ale taký opravdický.Ja to budem skúšať ale až v septembri.Nech sa Ti darí. Anka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja to asi skusim,dzem mam pravy,nefalsovany cisty natur produkt,si myslim,ze by to mohlo byt.Ja ho inak robievam bez cery a je dobry,pevny.doddes
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja mám rada : umixované jahody pokiaľ možno čerstvé zamiešam do vyšľahanej šľahačky so želatínou, ale to je tiež len taký ľahučky krém.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mam malu otazku.Zakaznicka chce ovocnu tortu a priniesla mi aj ochutnat,aka by asi mala byt/bolo to z cukrarne/Boli to dva vanilkova korpusy naplnene a potrte jahodovym kremom a ozdobene ovocim,posypane kokosom.Ten krem bol podla chuti lily jahoda,alebo nieco podobne.Ale chcela by trosku vraj"plnsi"krem,nie taku prazdnu penu a nechce nic pudingove.Som premyslal,skusit bielkovy krem s maslom a primiesat rozslahane jahody,alebo dzem.Co si o tom myslite?