
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krááásne ako vždy. Hneď by som si dala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Alenka, mala som v pláne Ti aj priniesť, ale mám vloženú nočnú smenu, takže robím v kuse celý tento týždeň.
Neboj noci sú už chladné, mám nové formy kt. potrebujem vyskúšať. Pre mna je to relax.
Z ďalšej várky /budem robiť z bielej-vyskúšam ju farbiť a z horkej / určite Ti donesiem .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prekrásne
A tieto boli chuťovo aké? Vyzerajú
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Bejulík, jedny boli klasika, to je základný ganache / smotana,coko,trochu masla/ plus trocha Mozart alkohol, na druhé som použila polotovar arašidovú plnku od Callebaut.
Boli robené na žiadosť môjho syna.
Teším sa že sú noci už chladné,tak sa dajú robiť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky